Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni ebben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Világéletemben fiú akartam lenni. Már egészen kicsi koromban ha ruhát mentünk vásárolni anyukámmal, én rohantam a fiúk részlegére hogy nekem az kell. Mostanra már tudatosult bennem hogy ez nem valami, amit ki tudok nőni. Legszívesebben mindent megváltoztatnék magamon de nem merem megtenni. A szüleim enyhén szólva is régies felfogásúak, szerintük mindenki az aminek született, ezzel nem lehet mit csinálni, a lányoknak legyen hosszú haja, hordjanak szoknyát és babázzanak, a fiúk szeressék az autókat és legyenek erősek, bátrak. Nekem pedig eszembe ne jusson ,,elcsúfítani magam genderpropagandás baromságokkal", hiszen olyan csinos lány vagyok.

Leghamarabb 2 év múlva tudok elköltözni itthonról de nagyon megvisel az, hogy szívem szerint teljesen másmilyen lennék de csak ha felveszek egy bővebb pólót, már nem vagyok elég nőies és igenis nézzek ki úgy mint egy lány mert az vagyok. Megterhelő úgy élni hogy nem vagyok elégedett azzal a testtel amiben létezem. Tudom, nem kéne foglalkozni a véleményükkel, de mégiscsak ők a családom, nem akarok bajt, nem akarom hogy az ismerősök, barátok megrökönyödjenek és megjegyzéseket tegyenek. Közben azt is tudom, ostobaság hogy így vélekedek. Amíg nem vagyok hajlandó ezt vállalni, semmi se lesz jobb.

A kérdésem a következő: hogy lehet ezt kibírni? Hogyan meríthetnék elég bátorságot ahhoz hogy úgy éljek, ahogy szeretnék?

2023. nov. 11. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Belegondolva elég durva állapot. Például ha átlagos fiut, férfit arra kényszerítenének, az lenne az elvárás, hogy öltözzön nőiesen, milyen bizzar lenne. Elképesztő lenne, hogy valakinek azzal kéne foglalkoznia, amitől a hideg kirázza, csak azért hogy megfeleljen a külvilágnak.
2023. nov. 11. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
#12 ha az lenne az elvárás, mint ahogy most az, hogy öltözzön férfiasan, akkor az sem lenne bizarr, azokat a ruhákat szoktuk volna meg férfiakon, azok lennének a férfiaknak való ruhák.
2023. nov. 12. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez kultúrális dolog szerintem. Elég csak a skót klitre, vagy a japán kimonóra gondolni. A mi kulturánkban azok nőies ruhák, de ott náluk mégis férfiak hordják, és természetes dolog.
2023. nov. 12. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik magamnak a fülem, attól még nem akarok hal lenni.
2023. nov. 13. 15:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!