Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a számodra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a számodra a szex?

Figyelt kérdés

2023. nov. 11. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nagyon fontos. Hozzájárul a jó közérzetemhez, koncentrációhoz, lendületet ad. Szóval hatással van mindenre.

N

2023. nov. 11. 14:53
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Az lenne, ha lenne kivel csinálnom.

F

2023. nov. 11. 14:54
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon fontos. Egy kapcsolatban is kiemelkedő szerepe van. Ha rossz, akkor össze sem jövök a pasival. Ha ellaposodik és megbeszélés után sem változik (volt már ilyen) akkor szakítok.

Ha nincs kapcsolatom én akkor is mindig találok valakit szexpartnernek. Egyszerűen nem bírok meglenni szex nélkül.

25N

2023. nov. 11. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen egyetértek #3-al, pont így vagyok én is.
2023. nov. 11. 15:02
 5/17 anonim ***** válasza:

Régebben nagyon rá voltam függve, nem tudtam koncentrálni ha nem kaptam meg az adagot.

Az utóbbi időben szerencsére úrrá tudtam lenni a függőségen, egyedül is jól bírom, nem maradok benne toxikus kapcsolatokban szexért

32,F

2023. nov. 11. 15:06
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen nagyon fontos szerepet tölt be egy kapcsolatban , de egyedülálló ként is még a maszturbálás is .

Stressz oldó , nyugtató ,lelkileg megkönnyebbülő és kiegyensúlyozott állapotot biztosít és egy időre minden problémától távol tart s feledtet !

2023. nov. 11. 15:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Hiperszexuális vagyok. Ennyire
2023. nov. 11. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon fontos, alapköve egy jó párkapcsolatnak.
2023. nov. 11. 15:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Teljesen depressziós vagyok ha nincs, nem bírom nélküle.

De ha van is kivel rendszeres szex, még akkor is azonnal kívánom szinte azonnal.

2023. nov. 11. 16:03
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
Fontos mert a jó szexhez jó méret kell. 13-14cmvel egy nő sem tart ki mellettem :) Valakinek kell selejtnek is lenni, természetes jelenség. A kisebb elhullik.
2023. nov. 11. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!