Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tippek rosszlányok.hu-hoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek rosszlányok.hu-hoz?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék egy két csajra onnan de még sosem csináltam ilyet (ez is csak pár alkalomra szólne de nem akarom elb@szni)

Ilyenekre gondolok, hogy pl akkor hívjam csak hogy ha ott van a "most felveszi"? Vagy hogyan kezdjek bel, hogy ne gondolja azt, hogy kamu vagyok.

2023. nov. 10. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Olyanhoz menj csak akihez vannak megadva jó értékelések. Egyébként meg kb olyan az egész mint időpontot foglalni a fodrásznál, felhívod, elmondod mit akarsz, megbeszéltek egy időpontot aztán kész. Felesleges túl nagy feneket keríteni ennek.
2023. nov. 10. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Felhívod.

Szia!

Lajos vagyok.

Érdeklődnék az árakról és hogy mikor tudnék menni.

És persze a pontos címet.

És mész.

És megbaszod vagy leszopatod.

Ennyi.

2023. nov. 10. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Akiket kerülni kell akik sztárolják magukat.

Szűk tinipunci.

Szopócsoda ilyen és hasonlók.

A mélytorok is soknál kérdéses.

Írják és utána meg csak félig megy nekik..

2023. nov. 10. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Írj nekem, szívesen felelek minden kérdésedre, írj bátran.

Kinézem a csajt

Elolvasok mindent

Megnézem, mikor hívható

Felhívom tíz alatt négy-hat alkalommal

Utána megbeszélem

És megyek

a többszöri hívás azért kell, hogy kiderüljön, hazudozik-e. Egyszer ezt, máskor azt vállal, mikor alkalmas, hogy érhető el...

eddig csak kétszer jártam rosszul, 15 év alatt ;)

45/F

2023. nov. 10. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudod elb.szni, csak vidd a pénzt és érkezz időben 😃 Saját magaddal tudsz kibabrálni, hogy olyanhoz mész aki - finoman szólva - nem azt nyújtja mint amire számítottál.

Általános tanácsok:

- ahogy fent is írták kerüld az önfényezőket;

- a műtermi fotókból vonj le 3 pontot, a sima fotókból 2 pontot;

- ne menj olyanhoz aki letiltotta az értékeléseket!

2023. nov. 10. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Na én tudnék mesélni kikhez ne menj... és ők általában még az oldallal is jóban vannak, szóval annyit sem tehetsz, hogy az átverésed után legalább egy negatív értékelést írsz. És így nyilván csak pozitív értékelései vannak. Nagyon megtévesztő.
2023. nov. 10. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki szokták írni, hogy mikor, hogyan lehet elérni minket. Van, aki kiírja az adatlapjára, hogy csak akkor lehet hívni, amikor kint van a "Most felveszi". Vannak olyan lányok, akik egyáltalán nem használják ezt a funkciót, talán soha életükben nem rakták ki ezt a feliratot. A lényeg, hogy mindent olvass el a lány adatlapján töviről-hegyire, és amit ott leírt, azt tartsd tiszteletben.

Még pár tipp a telefonáláshoz:

- Köszönj és mutatkozz be legalább egy keresztnévvel.

- Ne beszélj indokolatlanul sokat magadról. Nem kell elmesélni, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, mikor szexeltél utoljára, van-e csajod stb. A magánéleted nem érdekli őket.

- Ne vágj a másik szavába, várd meg, amíg befejezi a mondandóját.

- Ne kérdezősködj túl sokat arról, hogy mit és hogyan csinálna veled az ágyban a lány, milyen ruhába vár majd stb. Nem telefonszexet nyújtanak, a telefon csak a tali megbeszélésére van.

- Ne akarj olyat, ami nincs kiírva az adatlapra, vagy ki van húzva.

Kommunikálj normálisan és tarts be az alapvető illemszabályokat.

Üdv: egy hirdető (privátot nem kérek)

2023. nov. 11. 12:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!