Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velemeny harmas szexről ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemeny harmas szexről ?

Figyelt kérdés
Párom felhozta hogy nem e próbálnánk ki hármasban, én benne lennék az egészben mert elég nyitottak vagyunk szexuális téren és szívesen ki próbálunk új dolgokat. Viszont azt beszéltük hogy a 3. Személy egy lány lenne ( én is lány vagyok) én 100% ban hetero vagyok viszont egy harmas szexben nem zavarna a lány, és én nem is szeretnek más férfival szexelni. Szívesen ki próbálnám de Nemtudom elképzelni a szituációt hogy esetleg a másik lány hozzam nem viszonyulna “úgy” csak a barátomhoz és felek hogy elég kinos szituációt szülne az egész. Nektek tapasztalat, velemeny az ilyenről?

2023. nov. 9. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Nehéz lesz találni harmadiknak egy lányt. Mi már nem is igazán próbálkozunk.
2023. nov. 11. 02:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyes üzem.

Csak akkor menj bele, ha maximálisan megbízol mindkettőjükben és totális a bizalom köztetek a pasiddal.

És akkor, ha te is vágysz rá.

Nekem a legjobb barátnőm az egyetlen, akivel eddig ilyen hármas felállásban jatszottam. Nekem oké volt, megosztani vele a pasimat, de pl ő kiakadt amikor az ő párjával voltunk hárman (pedig az ő ötlete volt). Menet közben döbbent rá hogy ő mégsem tud osztozkodni.

Azonnal megbeszéltük, senkiben nem maradt tüske, de számolni kell ezzel a lehetőséggel is.

Én pl idegennel nem mennék bele hármasba, mindig jóbarátokat vettünk be. De ez is egyéni, van aki inkább érzelem nélkül játszik hármast.

2023. nov. 17. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi is beszéltünk róla a barátnőmmel, hogy bevenni még egy csajt, fantáziaszinten ki is találtuk, ki tetszene neki, stb. De végül nem erőltettem. Túl féltékeny természete van ehhez, és féltem, mi van ha úgy gondolja, hogy a másik csajjal jobban élvezem (főleg ha tényleg így lett volna). Plusz bevallom, azért is izgultam, mert azért hogy 2 nőt egyszerre megdugj, oda kemény fassz kell, és néha a barátnőmmel kettesben is hamar elmegyek...
2023. nov. 18. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor menjetek bele, ha Te bizonyos vagy afelől, hogy a fiúd nem más nőnél keresi a boldogságát.
2023. nov. 18. 16:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!