Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb műpunci,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb műpunci, fleshlight amit eddig kipróbáltatok, használtatok?

Figyelt kérdés

Melyik hasonlit a legjobban az igazira?

Érdemes venni egy ilyet?

2023. nov. 8. 22:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem abszolút hülyeség, de te tudod.

Inkabb fizesd be egy nőre magad ,az árából🤣

2023. nov. 8. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A Tenga Flip Zero olyan orgazmusokat okoz, hogy beleremegek.
2023. nov. 8. 22:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Fleshlightokat használok, nagyon jók, érdemes beruházni egyre.
2023. nov. 8. 23:04
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
#1 két-három alkalom árából már meg tudod venni a legjobbakat, sokkal többször fogod tudni használni, biztonságosabb, sokkal jobban megéri
2023. nov. 9. 00:06
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi

Leírnátok, hogy konkrétan melyiket használjátok?

Melyik van érzésre a legközelebb az igazihoz?

2023. nov. 9. 05:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Vicces ez a "szerezz igazi puncit" hozzáállás, miközben néhány mai játékszerek konkrétan jobb érzést adnak, mint az igazi.
2023. nov. 9. 09:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem stamina training unit van. Nagyon jó egyebként inteznzív érzést ad, csak vigyázni kell vele mert nagyon stimulál és hamar elmész tőle. Érdemes megvenni, csak rendesen kell tisztítani és púderezni minden használat után.

Nem lehet az igazival összehasonlítani (a csók, az ölelés, a másik reakciója hiányzik) de tényleg különleges érzést nyújt.

Csempére felragasztva a zuhanyzóban igazán kellemessé tudja tenni a magadra szánt időt. Megvan már pár éve, bár ritkán használom.

2023. nov. 9. 12:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 női válaszolok, nem akarják, hogy a kérdező rájöjjön, hogy már arra se jók
2023. nov. 9. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem használok ilyesmit. Vagy valódi punci vagy a kezem.
2023. nov. 9. 14:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Fleshlight supper ribbed volt nekem, az jó volt. De szétba sztam. Vettem egy Fleshlight Flight-ot. Az nem olyan jó. Sokkal vékonyabb farokra való.

Tenga 3D Spiral a legjobb. Imádom. Olyan élvezetet ad mint egyik másik sem. Pedig van még Tenga 3D Pile és Module. Ill egy tenga Spirál. Sajna a benne lévő műanyag spirál nem igazán enged így ez megint nagyon szoros.

2023. nov. 9. 15:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!