Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha ma Magyarországon fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ma Magyarországon fiatal lány/nő szegény mennyire jellemző, hogy arra gondol a társadalom, hogy elmehetne prostinak vagy végezhetne valami (webcam,onlyfans) szexmunkát?

Figyelt kérdés

Vagy mennyire gondolnak rá, hogy esetleg már titokban csinálja is?

Tipikus példák a magyar női szegénységre: egyedülálló anya neveli a lányt, esetleg ő egyedülálló fiatal anya, vagy egyetemista/ alacsony jövedelmű lány albérletben.

Érdekel mennyire gondolnak ilyenkor a prostitúcióra az emberek.

2023. nov. 8. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam ilyesmire gondolni. Bár nyilván van akinél nem titok, hogy miből él.
2023. nov. 8. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én dugtam már pénzert egyedülálló anyát aki mellesleg orvos volt. Senki nem gondolta volna róla...
2023. nov. 8. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
2-es Engem az érdekelne hol lehet találni ilyen csajt? Tehát olyat aki nem hivatásos, de anyagilag bajban van ezért bele menne egy alkalomba. Mert akárhogy keresek valahogy sosem jön össze, és még mielőtt azzal jönne valaki hogy ronda vagyok, közölném hogy tartós kapcsolatra nagyon sok lány össze jönne velem, és ők szoktak is mondani hogy jól nézek ki tehát szerintem az átlagos szintet biztos megütöm.
2023. nov. 8. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Akik szeretik köszörülni a nyelvüket másokon azok gondolnak rá. Magyarországon népsport másokról pletyizni, ezt-azt feltételezni (nem a legpozitívabb kontextusban).

Ettől még aki egyedülálló, rossz anyagi körülmények között van még nem lesz automatikusan k.rva, sőt a többség NEM az!

2023. nov. 8. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet hiába keresel. Bele lehet csöppenni ha úgy hozza az élet... Keresni felesleges.
2023. nov. 8. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A társadalom szerintem max. 1%-a gondol erre.
2023. nov. 9. 17:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!