Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számit az, hogy mekkora egy férfi pénisze?
Figyelt kérdés
mi számit kicsinek pl ernyedt állapotba és mi nem? és mereven?2009. jan. 2. 22:11
1/6 anonim válasza:
nem a méret a lényeg! egyrészt ha ápolt, tiszta , stb. másrészt az alkalmazott technikán múlik minden:)
2/6 anonim válasza:
Nem a méret számít,bár ha vastag,az csak előnyödre válik.Tanuld meg használni,mert ha tudnád,akkor nem nagyon kérdeznél ilyeneket.Tanuld meg,csak az kérdez ilyenekte,aki nem tud semmit.De itt nem gáz,hisz ez csak a javadra vállt.
Bocs az őszinteségért,de én ezt így gondolom.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az extrém szélsőségektől eltekintve nem számit,és én tényleg igy gondolom,volt már ilyennel-olyannal is dolgom,és a technikán mulik minden!! Hogy mennyire figyel oda a másik jelzéseire a férfi.Ha a méret számitana,akkor is csak a vastagság maximum,de nincs akkor eltérés két átlagosnak mondható fütyi között,ami gondot okozna a szexnél szeirntem!
4/6 anonim válasza:
én még szűz vagyok:D.. de Én attól félek, hogy ha nagy, akkor fájni fog... szóval én inkább kicsivel próbálkoznék (így elsőre), mint naggyal:D
5/6 anonim válasza:
De számít bizonyos esetekben.
Van, akinek kell a nagy. Ez lehet azért, mert pl. elég tág a hölgyemény. De lehet, hogy csak a pszichológiai hatása miatt ("hű de nagy!"), azt döntsd el magadnak, hogy mennyire sekélyes egy ilyen nő gondolkodása.
Van, akinek viszont egy bizonyos méret fölött fáj. Lehet, hogy van módszer a tágításra, tornáztatásra, ezt nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Pasi vagyok.Nagyon nő függő. Van aki sokkal intezzívebben tudja élvezni ha nagyobb, de volt már rá példa hogy nagyon oda kellett figyelnem, mert az erősebb vagy mély mozdulatok már fájtak. Véleményem szerint a legideálisabb a 17-18 centis lehet nagyátlagban mindkét félnek. Nekem már sokszor kell figyelnem több dologra is, mint régebben még 17-18 centis koromban.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!