Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek hány évesen állt fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány évesen állt fel először? Es hany evesen kezdtetek masztizni es hogy jottetek ra hogy h kell?

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Óvodás koromról már élének emlékeim vannak, hogy ott igen. Nem értettem mi az és zavart. Szóval 4 éves koromtól biztosan állt.

Először olyan 9 évesen vertem ki, nem jöttem rá azonnal hogy mit kell csinálni, kialakult.

2023. nov. 8. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat hogy mikor allt eloszor, azt nem tudom, viszont 12 voltam mikor eloszor kivertem. Jo erzes volt, mikor elelveztem akkor jott egy bizsergo erzes, majd ellazulas. Onnantol kezdve minden nap csinalom estenkent, ejszaka, kapcsolat kozben nem vertem csak. Kisebb kihagyások voltak csak.
2023. nov. 8. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Óvodás voltam amikor már folyamatosan kemény volt.

Nem tudtam miért és mi ez.

De először kb 6-7 éves koromban vertem ki. Akkor még nem jött belőle semmi. Csak előváladék gyöngyözött a végén. Amikor először spricceltem nagyon meglepődtem. Nem tudtam mire vélni.

2023. nov. 8. 15:08
 4/8 Kaje39 ***** válasza:
100%
12 voltam mikor unokatesom megmutatta mi a maszti,addig fogalmam sem volt róla hogy a farkammal pisilésen kívül mást is lehet..
2023. nov. 8. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Állt az már kicsi koromban is, óvodás korra emlékszem is. 12,5 voltam mikor először csináltam. Egy haverom mondta el, hogy mi az meg hogyan kell.
2023. nov. 9. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 éves voltam amikor egy barátom bátyja beszélt róla, aztán mutatta is és együtt csináltuk. Addig csak hason fekve élvezkedtem és fogalmam sem volt mit csinálok, nem ismertem azt a szót hogy maszturbálás.
2023. nov. 10. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem kis gyerek koromban is állt már. Haverommal volt hogy szórakoztunk milyen ha feláll megnéztük kinek milyen talán 7-8 évesen.

Masztit unokatesom mondta és csinálta nekem 11 évesen. Óriási élmény volt.

2023. nov. 14. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Izgató ilyeneket olvasni?
2023. nov. 14. 22:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!