Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom betenni most mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom betenni most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom most hülyének bénának meg mindennek néztek de kb én is magam mert hát én se gondoltam volna hogy nem tudom betenni...néztem sok filmet is elméletbe is átgondoltam de a valóságban semmi se se jött össze több pózba se tudtam én egy csődtömeg vagyok úgy érzem valaki segíthetne hogy hogy s mint :(
2009. jan. 2. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Úgy gondolom mint nő, ebben nem sokat fogok tudni segíteni. Szerintem mikor már mindketten fel vagytok izgulva (a lánynak elég nedvesnek kell ám lennie!!!), akkor a kezeddel tapintsd ki kedvesed hüvelyét és akkor már tudni fogod, hogy hová is kéne betenni. Utána nyomd lassan befelé, de a lényeg, hogy kedvesednek ne okozz fájdalmat. Ha első alkalom,akkor valamennyire fog neki fájni, de vigyázz rá nagyon! Nálunk amúgy úgy volt, hogy először alaposan (nedvesre) megujjazott,amennyire tudott kitágított az ujjával, majd utána próbált meg behatolni. Lassan, finoman próbálta, de úgy fájt, nem ment, szerintem a szűzhártyám vastag volt. Aztán egy határozott mozdulattal bedugta. Fájt, persze hogy fájt. Szeretkezni aznap este nem is tudtunk, csak pettingelni. A következő 2alkalommal még nem volt az igazi, mert még kicsit fájt, de utána egyre jobb és jobb volt. A lényeg, hogy vigyázz rá!!!!

Gondolom azt nem kell mondanom, hogy neked is elég keménynek kell lenned...

Adry

2009. jan. 2. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
mit nem tudsz hova betenni?? farkadat punciba? előjátékról hallottál? ha nincs felizgulva csaj, nem nedves eléggé akkor nem megy!
2009. jan. 2. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem semmi gond veled. Biztos szűz volt a lány. Velem is nagyon sokat kínlódtak annak idején.

Kényeztesd a lányt, hogy minél jobban felizguljon, orálisan is, használjatok sikosítót. Ha a lány fél, akkor megint nehezebb lesz. Beszélgess vele, kérdezd meg tőle, hogy mi a jó neki, és hogy szereti, és hogy nem. Így biztos könnyebb lesz. Először próbáld meg az ujjadat feldugni, esetleg 2 ujjadat. De szigoruan figyelni kell a reakcióját, mert ha nem jó neki, akkor ne csináld, mert csak rosszabb lesz.

Ne aggódj, majd sikerülni fog. Nem vagy ettől csődtömeg. Mindenki egyszer szűz volt. Remélem tudtam segíteni...

2009. jan. 2. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagy ettől még egyáltalán csődtömeg, ezzel csak azt szeretnéd bemesélni magadnak, hogy nem vagy képes rá... és ez nem igaz!

Igen mindenki volt már egyszer szűz, van akinek fájt van akinek nem.

Nekem személyszerint nem fájt, alaposan kitágított az akkori párom, nedves is voltam nagyon is, nem is féltem, mert a párom nyugtatott, és éreztem meg vagyok érve rá... én nem paráztam jött ami jött.

Nekem azóta nagyon tökéletes a szexuális életem nincsen vele semmi gondom!

Kényeztesd a párodat, elégísd ki a vágyait és akkor ő már készen lesz....

Jah és Adry nem fikáztalak, te sem lécci!

Üdv. Edina

2009. jan. 2. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Jah és magadról se feledkezz meg!

Üdv. Edina

2009. jan. 2. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni, hogy mire irányul a kérdésed, konkrétan, mi nem ment. A nyílást nem találtad? Vagy megvolt, de hiába nyomtad, nem csúszott be? Vagy egyéb gond volt?

Az ujjazás mindenképpen jó, ahogy írták, kitapasztalod, hogy merre hány méter, és nedvessé is teszed az utat.

De ha már kész a felkészülés, a lánynak is mondhatod, hogy segítsen, irányítsa a kezével a farkad, ő érzi, hogy mikor merre kell mozdulni. Főleg molett lánynál előfordulhat, ha nem ismeri még a személyes anatómiáját az ember, hogy nekifutásból nehéz betalálni, ilyenkor óvatosan kell próbálkozni, és neki is kényelmesebb, ha segít.

2009. jan. 2. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Jajj, nyugi!! Én lány vagyok, és elsőre mi nekünk se sikerült. A barátom azt hitte, az ő hibája, de egyáltalán nem, mert amikor próbálta betenni, hiába jó irányból, de szóltam neki, hogy fáj, és akkor máshonnan próbálkozott, stb, egyszerűen lehetetlen dolga volt, annyira fájtam. Szóval benne is az maradt egy ilyen után, hogy nem találta a lyukat, de valójában csak tapasztalatlanok voltunk, és ezért nem ment sehogy. Másodszorra meg simán. Csak ne keseredj el, és ne okold magad, valószínűleg most a barátnőd is azt gondolja, hogy milyen béna volt, meg hogy nem igaz, hogy nem ment be, biztos rosszul csinált valamit. Ezt csak úgy győzitek le, ha egy csapatban játszotok!!
2009. jan. 2. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként egy kis síkosítóval magától becsúszik... Szerintem elsőre ajánlott...
2009. jan. 2. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Sszia! Én sejtem, mi lehet a gond.. Szerintem a lány is simán segíthetne ilyenkor. Szerintem ez automatikus... Ha így sem megy, akkor több előjáték! Ha a párod még nem izgult fel teljesen.. Akkor valószínűleg nehézkes.
2009. jan. 3. 01:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!