Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mérettel rendelkező férfiak, nagyon gátlásosak vagytok ismerkedésben? Visszatart ez titeket a csajozástól?

Figyelt kérdés
Ahogy itt is olvasom nagyon lenézik a kisebb mérettel rendelkező férfiakat. Nagyon gátlásosak emiatt, nehezebben megy a csajozás? Mint nő kérdem, nagyon kíváncsi vagyok erre.
2023. nov. 7. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Gyere randizz velem és megtalasztalhatod magad is :-)
2023. nov. 7. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
megtapasztalhatod :-)
2023. nov. 7. 15:29
 3/8 Mélybenyomás ***** válasza:
96%
Nekem átlagos van, de eddig minden nő szerette akivel voltam, mert kitartó vagyok és szenvedélyes , meg a nő élvezete is fontos nekem, nem csak a sajátom..
2023. nov. 7. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Írj rám ha érdekel
2023. nov. 7. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 15 centi és 4,3 széles, ami elvileg átlagos. Gyakorlatilag kicsivel átlag alatti, a nők számára ideálistól meg 3 centivel elmarad hosszra, vastagságra meg fél centivel. Így nem is ismerkedek. Buliban se szoktam próbálkozni meg sehol. Volt, hogy észrevettem, hogy bejövök egy lánynak, de nem foglalkoztam vele. Már azt hiszik a körülöttem élők, hogy meleg vagyok. Apám 22 évesen kérdezte, hogy b*zi vagyok-e. Most 25 vagyok, de eddig egy szexuális élényem volt. Az is 21 évesen egy 40 éves nővel és mindketten segg részegek voltunk.
2023. nov. 7. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább a szexuális tapasztalatlanság tart vissza.

De már annyira nem feszülök rá.Nem jut mindenkinek nő.

2023. nov. 8. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, nem tudom rajta változtatni. Akinek nem kellek, az tudja merre van ajtó.

Kellemetlen szituációm még eddig nem volt ebből adódóan, soha. Egy olyan nő se volt, akivel csak egyszer lettem volna.

Alig 12cm

2023. nov. 8. 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:
7# tökös válasz volt
2023. nov. 8. 10:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!