Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisiltél már be szándékosan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiltél már be szándékosan?

Figyelt kérdés
Érdekel a téma, beszélgetne velem erről valaki?

2023. nov. 7. 14:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
Kistiniként igen, közvetlen fürdés előtt. 23f
2023. nov. 18. 17:55
 12/38 anonim válasza:
100%
Igen, pelenkába 21/L
2023. nov. 19. 10:46
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is, nadrágba is és pelusba is, rendszeresen.

L

2023. nov. 19. 14:17
 14/38 erogeen ***** válasza:
71%

Jó látni, hogy más is csinál ilyet.

Én most az előbb pisiltem be teljesen farmerba, mert reggel nem mentem el WC- re, csak megittam 2 nagy pohár vizet, aztán nem bírtam tovább.

7- es vagyok, fiú.

2023. nov. 20. 09:13
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pisiltem be sokszor ruhába, néha játszok vele, pl. irányítom, merre folyon gatyán belül.

F

2023. nov. 26. 21:35
 16/38 anonim ***** válasza:
23%

Igen,elsőként babaként de akkor rendszeresen anyám " nagy örömére ".Ma már igen,bár nem rendszeresen csak esetenként és kizárólag csak bugyipelusba amit igyekszem a kiváncsi szemek elöl elrejteni.

63 F

2023. nov. 27. 08:27
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Pelusos lánnyal szivesen csinálnám együtt, aztán elnyalnám csak úgy :-).

47f

2023. nov. 27. 10:12
 18/38 anonim ***** válasza:
89%

Még 12 éves lehettem , max 13 , amikor életemben először egy lány alá nyúltam .

Nyár volt ,kis szoknyában volt a lány , így könnyen alá nyúlhattam és rögtön félre is húztam neki a bugyiját , így egyből a puncit fogtam meg neki . Ere a lány , hirtelen megijedt , majd nevetni kezdett , mondván hogy nagyon csikizem őt ott lent .

És egyszer csak , ahogyan nagyon nevetett ez a lány , elkezdett pisilni , de annyira hogy nem tudta abba hagyni !

Én pedig a kezemet nem vettem el a puncijáról , mert kíváncsi voltam , másrészt meg jól is esett .

Kellemes érzés volt , ahogyan a kezemet lassan kezdte át melegíteni a forró pisi .

Ott is hagytam a kezemet a pisilés végéig , majd még kicsit simogattam a punciját, aztán szólt az a lány édesanyja , hogy gyere kislányom , készen van ebéd !

Így én is haza mentem , de annyira tetszett még maga a gondolata is a történteknek , hogy egész estig még kezet sem mostam .

Ez egy kellemes , gyermekkori emlékem maradt .

2023. dec. 7. 13:25
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2023. dec. 14. 17:27
 20/38 anonim ***** válasza:
90%
Igen volt ilyen már
2023. dec. 14. 17:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!