Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a gazdagok massztu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a gazdagok masszturbálhatnak?

Figyelt kérdés
Szerintem nem! Nem látom jelét annak, hogy bármelyik gazdag maszturbálna. Szerintetek?
2023. nov. 7. 05:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert honnan latod hogy ki maszturbál?:D mik a jelei? Amúgy ismered az összes gazdagot?
2023. nov. 7. 05:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy én nem csinálnám, és így látom hogy igazából egyik se csinálja.
2023. nov. 7. 05:28
 3/9 anonim ***** válasza:

2

Miért?

Definiáld a gazdagot!

2023. nov. 7. 06:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen maszturbálnak
2023. nov. 7. 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Rengetegen maszturbálnak élettárs mellett. Nem azért mert nincs szex, hanem mert az is élvezetes.

Attól hogy neked csak a szex számít, van aki szeret plusszban csak magával is foglalkozni

2023. nov. 7. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem. Törvény tiltja, hogy akinek 10 millió forintnál nagyobb vagyona van, az maszturbáljon.

Viccet félretéve, én az átlaghoz képest gazdagnak számítok, havi 1 millió forintos keresettel, de annyira ronda vagyok, hogy ez nem elég ahhoz, hogy a külsőmet kompenzáljam a nőknél. Arra sem elég, hogy minden nap prostihoz menjek, úgyhogy szoktam hokizni.

2023. nov. 7. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Te nem keresel annyit mert akkor tudnád hogy havi egymillió már bőven kompenzál jobb csajoknal is
2023. nov. 7. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Attól függ, hogy nézel ki. Ha annyira ocsmány vagy, mint én, akkor édeskevés.
2023. nov. 7. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Az adótörvény világosan kimondja, hogy 3 millió Ft /hó adózott, nettó jövedelem fölött tilos, szóval komolyan rábaszhat, akire pöcsverés közben rúgja rá a bejárati ajtót a NAV.
2023. nov. 11. 08:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!