Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Olyan szituba keveredtem, hogy lefeküdtem egy fiúval aki ígérgette nekem hogy összejönne velem. Szexeltünk aztán eltűnt nem válaszolt üzeneteimre majd reagált történetemre később pár hónap után megint vissza jött én vissza engedtem mert szeretem és most megint eltűnt de reagál a történetemre szívvel mindig. Közbe kiderült álitólag oda van egy másik lányért. Hogy felejtsem el? Miért teszi ezt velem?
2023. nov. 6. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért teszi, mert kanos és te pedig láthatóan "kéznél" vagy. Szeretni vagy kedvelni nem kedvel téged. Ha el akarod felejteni akkor zárd ki az életedből.
2023. nov. 6. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert lúzer vagy...

25L

2023. nov. 6. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az elso valaszoloval.

Tudom, hogy nehez, de zard ki az eletedbol es varj. Az ido majd segit. Tapasztalat.

2023. nov. 6. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan? HIPP-HOPP!!!!!!
2023. nov. 6. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Probálom kizárni már instán is kikövettem de nehéz mert ő évek óta vissza lép az életembe és mindig reményt ad majd le lép nehéz mert szeretem és nem ezt vártam tőle
2023. nov. 6. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag egy használati tárgy vagy neki (ürítőedény), amit bármikor levehet a polcról. Ennél becsüld már többre magad!
2023. nov. 6. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van probalom elfelejteni de nehez ha szeretem
2023. nov. 6. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha neked valamelyik sz.r étteremben ingyé' adnák a kaját és már nagyon éhes vagy, nem tudsz mást enni nem visszamennél megint? Na pont így van vele az "udvarlód", tartalék lyuk vagy neki amikor nagyon nincs más. Ürít egyet, utána pattan tovább, te meg vagy olyan kis hülye, hogy x hónap múlva amikor megint kanos akkor ismét pucsítasz.
2023. nov. 6. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szereted, vagy nem. egy megoldás van, kiírtod a picsába az életedből, mindenhonnan, és nem engeded visszalépni bele, különben ürükre ezt fogja játszani.
2023. nov. 6. 22:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!