Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jerk off instructions másnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jerk off instructions másnak is bejön?

Figyelt kérdés
Hogyan próbáltátok már ha igen?

2023. nov. 6. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó párszor volt, hogy a lány utasított, hogy miket csináljak, snapen küldtem neki róla a videókat. Análdildózásról is sok ilyen volt, így sokkal izgatóbb számomra, mintha csak simán csinálnám magamnak.
2023. nov. 6. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
És te hol találtál hozzá partnert?
2023. nov. 6. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz, de néha itt, vagy csak úgy random snapchaten.
2023. nov. 6. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
nem, nevetseges
2023. nov. 6. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Edgemeplease-t meg hasonló oldalakat használok viszonylag gyakran, nekem bejön, nem tudom, partnerrel is izgatna-e.
2023. nov. 6. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

barátnőmmel szoktunk ilyet csinálni.

én verem a farkam ő nézi a kamerát és mondja h lassítsak, álljak meg stb.

meg olyat szokott h küld magáról egy képet h erre verjem ki, vagy pl. h verhetem de nem élvezhetek el, stb. persze sokszor csak rajtam múlik h betartom-e de be szoktam tartani mert izgalmas játék.

2023. nov. 6. 17:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!