Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha orálisan kielégítem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orálisan kielégítem a párom és utána nem undorodik attól hogy megcsókoljam, ebből mutatható hogy szeret?

Figyelt kérdés
és miért akar olyan sokszor, engem is oly módon kielégíteni?
2009. jan. 2. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

SziA!

Hát ez emberfüggő szerintem.

Általában az ember a nagy vágy közben nem értesül, nem érdekli, hogy a lánynak milyen izű a szája... de ezt ember válogatja.

Szerintem meg ha ő is szeretne sokszor visszonozni amit te csinálsz csak neked, azt nyugodtan hagyhatnád, mert majd rájössz irtózatosan jó dolog....

Nekem tetszene.... :D:D

Üdv. Edina

2009. jan. 2. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Csak azért akar orálisan kielégíteni,mert azt hiszi,hogy így neked jó.Azt szeretné,hogy neked is jó legyen.Szerintem óljetek le megbeszélni,hogy ő mit szeretne és te mit szeretnél.

És azerintem szeret téged.

2009. jan. 2. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szijah.:)

Nemtudom miért kellene undorítónak találnia a párodnak, ha orálisan kielégíted őt. Hiszen a saját nemiszerve volt a szádban. És az előző kommentelőhöz csatlakozom, ez neked csak JÓ, ha ő is kiszeretne orálisan téged elégíteni. ;) És ebből látható is, hogy szeret téged, hiszen azt szeretné, hogy neked is jó legyen.:)

2009. jan. 2. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Egyet értek veletek! Azért szeretné ő is csinálni neked, mert vágyik rá,hogy ő is olyan élvezetet adhasson neked,mint te neki. Engem is konkrétan rá kellett beszélni mikor még "kezdő" voltam és ma már imádom! Nem kell,hogy kellemetlenül érezd magad, hogy ott van lenn, vagy hogy nem fogsz ízleni neki stb. Szeret téged, úgy ahogy vagy!:)

Szerintem is üljetek le megbeszélni a dolgokat! Nagyon fontos az őszinteség!!!

Adry

2009. jan. 2. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Én már voltam olyan nővel, akivel nem szerettük egymást, csak jól esett a szex. És nagyon izgatónak tartottam, hogy orál után csókolóztunk. Sajnos, ez nem a szerelem jele, úgyhogy tovább kell keresgélned jelek után. :)

Azt meg a tisztesség úgy kívánja, hogy ha a nő szájjal engem, akkor én is szájjal őt, rosszul esne neki, ha azt hihetné, undorom a testétől. Másrészt, nekem is izgi kinyalni. Harmadrészt, viszonylag kis erőbefektetéssel örömet tudok okozni, és még a későbbiekben is hadra fogható leszek, mert nem lopom én a spermát.

2009. jan. 2. 22:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!