Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet erősíteni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet erősíteni az erekciót?

Figyelt kérdés
Mikor feláll a farkam, nem olyan kemény és valamiért nem tart sokáig sem az erekció. Ezt szeretném megerősíteni.
2023. nov. 6. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy? Szexeltél már?
2023. nov. 6. 07:56
 2/4 A kérdező kommentje:

31

Igen szexeltem már.

Egészségügyi bajom volt, ami miatt műtöttek is, túl egy depresszión, voltak stresszel is. Viszont most már minden rendben van, hála a baj elmúlt, most emiatt parázok.

Jah igen 1,5 éve nem volt szex a fenti miatt.

2023. nov. 6. 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem. Hát ha alakul majd ismerkedés egy lánnyal, én mindenképp beszélnék neki erről. Már csak azért is, mert talán kevésbé fogsz te is parázni,plusz ő is tudja majd hogy mire számítson.

Esélyes hogy az izgulástól az első szex, nem lesz még az igazi. De adjatok majd időt magatoknak. :)

Ha már nincs szervi ok,akkor ott már csak fejben kell majd rendbe tenni a dolgokat nálad..

Mire műtöttek ha nem titok?

2023. nov. 6. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Fülre
2023. nov. 6. 08:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!