Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalalatotok van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalalatotok van van extra nagy (tág) női nemi szervvel?

Figyelt kérdés

Hölgyek válaszára is kíváncsi vagyok, akinek ilyen a sajátja.

Előny vagy hátrány?

2023. nov. 3. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem inkább hátrány az, ha csak nem vagytok nyitottak!

Pl a dupla farok a punciban felállásnál előnyös😜

2023. nov. 3. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Hat nincs vele baj

Ha ilyen nem tehet róla,emaitt nem kell eliteni egy lányt

2023. nov. 3. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Kinek a pap, kinek a papné. Van aki a szűkre esküszik, más meg a nagyon tágra mert azt lehet "jó alaposan" (a szűkkel meg vigyázni kell, mert erősebb tempónál fáj).
2023. nov. 3. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán nagy, tág pinákat imádom nyalni!
2023. nov. 3. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
#3 ki a tököm esküszik a nagyon tágra?
2023. nov. 4. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ilyen. Inkább szeretik az a tapasztalat, alázni is jobb.
2023. nov. 4. 05:51
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Sok mindenben jó. Pl öklözés vagy nagy dildózás.
2023. nov. 4. 06:34
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, inkább nem akarok a harang nyelve lenni...
2023. nov. 4. 06:58
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Hát volt több csajom is, akik elég tágak voltak, pláne az én méretemhez, de volt egy extra eset. Néhányszor dugtunk egy többnapos kiránduláson (pasija otthon maradt). Egy akkor kb 23 éves, alacsonyabb, csinos csaj, de valahogy hatalmas nagy (és jó) segge van. Mondhatni aránytalanul nagy, de mondjuk nekem nagyon bejött. Na de volt ott hatalmas pina is. Konkrétan még az elején, szinte teljesen szárazon bement már simán 2 ujjam, ha nedves volt, simán ment 4 is. Minden túlzás nélkül mikor bedugtam a farkam, kellett nézzem, hogy bement e már? Talán 3x dugtunk, valahogy nagyon kivántuk egymást, és nagyon szenvedélyes együttlétek voltak, ez ellenezte azt, hogy semmit sem érzek belőle. Konkrétan fél órát is reszeltem, de nem élveztem el. Neki pedig elmondása szerint ingerelte kicsit a G pontját, így élvezte. Engem pedig izgatott a helyzet. 3ik este őszintén megbeszéltük nyíltan, hogy nem fog ez menni, nem passzolunk méretekben. A maradék napokban még minden este leszopott legalább egyszer :)
2023. nov. 4. 06:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!