Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Végre ki akarom próbálni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre ki akarom próbálni az ujjazást, de félek, hogy fájni fog, vagy nem élvezem majd. Tipp, tanács esetleg? 20/L

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki belém kötne...nem, nem vagyok férfi!

Egyszer zuhanyzáskor próbáltam magam ujjazni, de semmit nem éreztem, pedig szűz vagyok. Egy ujjal nyúltam fel. Eddig mindig úgy élveztem el, hogy ruhán keresztül addig "simogattam" magam ott lent, amíg el nem mentem. Viszont olvasom, hogy mások milyen jókat élveznek ujjazáskor. Kíváncsi lettem nagyon. De olyat is olvastam, hogy van akinek szintén semmi :/

2023. nov. 3. 21:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10# Másik okos...
2023. nov. 3. 21:42
 12/28 anonim ***** válasza:
19%

Elég gyengére sikerült ez Lalika.

Erre akarod ma kicsapni?

2023. nov. 3. 21:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Farokkal kell csinálni és jó lesz. 😝

Egyébként próbáld 2-3 ujjal, lehet egy kevés. Tapogasd ki a G-pontod, ha azon játszol akkor biztos jó lesz. :)

2023. nov. 3. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

Írj rám és segítek

Nekem már rengeteg a tapasztalatom

28L

2023. nov. 3. 21:50
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

Ez tenyleg kamunak tunik en fiatalabb vagyok szuz de smikor probalom bedugni az ujjam akkor nem az van hogy semmit nem erzek hanem baszottul faj

Szoval en is elrontok valamit de ilyet hogy ne erezz semmit ezt nehez elhinni

2023. nov. 3. 22:04
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Figy' a legvékonykább farok is vastagabb mint az ujjad, s lett tőle szerinted baja ha összerakják azt amit a természet összetartozónak rendelt? Inkább nagyon élvezni szokták :)

A szex több mint "valaminek" a mechanikus ki-be húzogatása. Dugd be nyugodtan az ujjad (tisztán, ápoltan, nem nagy körmökkel!) ha neked úgy jó, fedezd fel a tested!

2023. nov. 3. 22:12
 17/28 anonim ***** válasza:
3%
A hülyeséget emberek be lehet ám fejezni. Az ujjazás elfertőzheti a hüvelyt és eleve vétkes és lélekromboló, pszichéromboló, orgazmuskészséget torzító a masztizás.
2023. nov. 3. 22:32
 18/28 anonim ***** válasza:
2%
A masztizas bűn, inkább imadkozz!!
2023. nov. 3. 22:33
 19/28 anonim ***** válasza:
33%
#17-18 látom a mai jehovásunk ismét befutott 😂
2023. nov. 3. 22:35
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Jehovaknal van motoszka est??
2023. nov. 3. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!