Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kinyomtam a fitymámon a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kinyomtam a fitymámon a fehér pöttyöt az mennyire baj? Nem feküdtem még le senkivel szóval szűz vagyok.

Figyelt kérdés
A fitya bőr részén vannak apró fehér pöttyök de kb 6-7 éve és az a kérdés hogy mik ezek és hogy kell-e orvoshoz fordulni vele vagy ártalmatlanak? Van egy amit ha megnyomok akkor ilyen fehér cucc jön ki belőle olyan mint a pattanás csak ez sűrűbb,és minap kinyomtam és kicsit be pirosodott az a pöty és kicsit felduzzat,ez mennyire baj ? Csak nekem van? Mennyire veszélyes ? esetleg betegség-e? Vagy van bármilyen dolog amit lehet vele csinálni?
2023. nov. 3. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy faggyúmirigyek, vagy pedig létezik egy ilyen ártalmatlan dolog, ami így néz ki.

Ne piszkáld, nem tesz jót neki.

Ha problémád van vele, mutasd meg orvosnak.

2023. nov. 3. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd mindenkinek ilyen, ne parázz rá.
2023. nov. 3. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvosnak megmutatod, bajod nem lesz tőle, ha minden rendben van, legalább megnyugszol, ha meg valami nincs rendben, az orvos segít hekyre jönni.
2023. nov. 3. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is leírták, normális, no para ! Orvosi oldlakon megtalálod részletesen is, de fő, hogy normális, és ne piszkáld.
2023. nov. 3. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Ohh értem akkor nem basztatom tovább , köszönöm a normális válaszokat ,legyen további szép estétek!
2023. nov. 3. 18:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Attól ugye nem lesz baj hogy le kapartam róla a bőrt amikor felduzzadt az a pöty?
2023. nov. 3. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem, csak hagyd begyógyulni.
2023. nov. 3. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szimpla faggyúmirigy, mindenkinek van. Ne nyomogasd feleslegesen (csak ha nagyon fehér duzzadt).
2023. nov. 3. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem betegség, és egyébként nincs mindenkinek, de azért elég sok embernek van. Természetes dolog, ha nagyon zavar, le lehet szedetni plasztikai műtéttel, de igazából felesleges.

Egyébként nem lesz baj, be fog gyógyulni.

2023. nov. 4. 11:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!