Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha fantáziálok valakiről az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fantáziálok valakiről az megcsalásnak számít? Lehet ebből később bajunk?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve vagyunk együtt, még mindig jó a szex, de néha inkább a varázs ami hiányzik ami az elején meg volt.

Lett egy új főnököm akiről szoktam fantáziálni.

(alap bejön a szerep játék és kedvencem a főnök beosztott szerep)

Bűntudatom támadt mert tetszik nekem. Beszéltem erről párommal. Azt mondta hogy ha ez csak elméleti akkor őt nem zavarja ha vele élem meg a vágyaimat. Be vallotta hogy ő is szokot más nőkkel fantáziálni.

2023. nov. 2. 19:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mit éreznél ha a pasid is így rajongana egy női munkatársa iránt…
2023. nov. 3. 14:24
 22/31 A kérdező kommentje:

A párom meg szeretne egyszere két nővel lenni. Most essek neki hogy nem vagyok elég neki? Hogy két 3,14 na kell neki? Mivel tisztában vagyok a rajongásom okával így én tudom hogy nem fogom őt megcsalni. Az hogy be indít hogy egy szexi pasi fel figyelt rá hát ez van.

De nem hiszem hogy zavarna ameddig a szabályok szerint játszik.

2023. nov. 3. 17:47
 23/31 A kérdező kommentje:
Sőt ha szexi a csaj jöhet harmadiknak xd
2023. nov. 3. 17:48
 24/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez nem ugyanaz. Hidd el sokkal rosszabbul esne, ha a munkahelyéről mittomén Ildikét kiszemelte magának és csak Ildike jár az eszébe nonstop mint egy tinédzsernek.
2023. nov. 3. 18:22
 25/31 A kérdező kommentje:

Jézusom azért nem vagyok szerelmes a főnökömbe, mint írtam itt a lényeg a fantázia

Nem ismerem mint embert, nem tudom ki ő. Ő csak egy pasi.

Nekem élénk a fantáziám de az nem a valóság.

2023. nov. 3. 21:00
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de úgy viselkedsz mint egy 16 éves.

Nem vagy szerelmes… ne félj, azért tudod ilyen szinten ezt megbeszélni a pasiddal, mert lehet hogy o mar reg szurogat valakit….

2023. nov. 3. 21:07
 27/31 A kérdező kommentje:

Hát ha így van le a kalappal, hogy munka mellett, az állatok mellet képes még egy nőt kielégiteni

Persze úgyan úgy engem is

Nem tudom mennyi éves vagy, de úgy viselkedsz nem is szeretnék általánosan beszélni a bizonyos korok velejáró viselkedéseiről

Lehet valaki 16 éves és érettebb mint te. Téged mit zavar ha a párom más nőket szúr? Mért zavar ha kijelentem nagyon izgat hogy bejővők a főnöknek?

Ha van valakid nem azt jelenti soha nem fog szexuálisan más is tetszeni. Helyén kell kezelni a dolgokat.

Jobb lenne ha nem beszélnénk meg

A te kapcsolatban lehet vannak tabuk de a miénkben nincsenek

2023. nov. 4. 09:37
 28/31 anonim ***** válasza:

27-es. Biztos nagyon kielégíthet, ha a főnöködre vágysz.

Szerintem gondolkozz el rajta, miért hagyja hidegen, hogy dugni akarnál a főnököddel….

Vagy egy hatalmas nagy papucs vagy k.rvara hidegen hagyja, mert o is ezt csinalja, csak nem kepzeletben mint te.

2023. nov. 4. 10:41
 29/31 A kérdező kommentje:
Nagyon is jó a szex, és tudja hogy nem csalóm meg ezért nem féltékeny, én se vagyok féltékeny, sőt jobb a szex ha előte beszélünk kire milyen munkatáts van rá állva
2023. nov. 4. 12:42
 30/31 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, menjetek swingerezni.
2023. nov. 4. 12:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!