Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehetne javítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehetne javítani a szexuális életünkön?

Figyelt kérdés

A párkapcsolat nagyon jó, egy hullámhosszon vagyunk, de a szex gyötrelmes.

Még feszültséget nem okozott köztünk, viszont engem bánt ez az egész lelkileg. 3 éve szexelünk együtt aktívan, de egyszer sem volt a szex során orgazmusom. Ha magamnak csinálom akkor 5 perc sem kell és a csúcson vagyok.

Én mondtam barátomnak, hogy jobb lenne, ha lenne egy vibrátor vagy valami, mert próbáltuk a jónit meg, hogy sokáig foglalkozik csak velem, de semmi.

Az ő részemről meg az a negatív, hogy fáj neki gumi nélkül csinálni. Síkosítóval is próbáltuk, úgy sem volt jobb, mert egyébként kellően nedvesedek is.

Azt mondja, hogy gumival kényelmesebb.

Én egyáltalán nem értem, eddig bármilyen fiúval beszéltem mindenki a gumit szidja és milyen jó anélkül. Nála meg fordítva van. (gyógyszert szedek)

Mjt javasoltok? Csak a szex miatt nem szeretném tönkre tenni a kapcsolatunkat amíg mindent ki nem próbáltuk és amíg ez komolyabban gondot nem okoz.

19l

2023. nov. 2. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Kicsi szívem, ez nem kapcsolat, mintha prostihoz járna.. gumi nélkül fáj neki? ebben valami ordasbüdös nagy kamut érzek a részéről.
2023. nov. 2. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én a helyedben nem szednék gyógyszet ha már a partner ragaszkodik a gumihoz. Tönkreteszed a szervezeted és mentális dolgokat is okozhat hosszú észrevehetetlen távon -tapasztalat-. Szóval csak óvatosan

Vannak nők akik nem képesek hüvely orgazmusra és ez nem feltétlenül a pasi hibája.

Nekem se ment sosem senkivel. De úgy simán ha aktus közben ingerlem a csiklóm. Te is magadhoz nyúlhatsz ha olyan pózban vagytok hogy odafér a kezed és akkor pár perc alatt megvan

2023. nov. 2. 12:08
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

19 évesen mit akarsz? Előted babám az élet. Gyorsan lépj le ettől az önző pasitól és keress egy jobbat.

Nálam minden kapcsolatomba alap volt, hogy élvezésig nyalt a férfi. utána dugta be a pömpölőt.

Azon voltak nekem is jó legyen.

Ha nem hagyja hogy segíts neki akkor legyen magának.

Jobban jársz hosszútávon te is.

2023. nov. 2. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Szakítással és normális pasi keresésével sokat segítenél, főleg magadon.:)
2023. nov. 2. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
nem vagy eleg erett, honnan tudod, hogy rossz a szex? mikor mas kalapalt akkor volt orgazmusod?
2023. nov. 2. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Mint a hármas is írta, sok nő sajnos nem képes hüvelyi orgazmusra. Más partnerrel volt neked?

Nyúlj magadhoz aktus közben és segítsél, akkor biztos menni fog.

A gumi a fiúnak lehet hogy egy biztonsági érzés, hogy ne legyen probléma ha véletlenül elfelejted a tablettát.

2023. nov. 2. 12:38
 7/12 NTBS ***** válasza:
100%
Megfelelő kommunikáció.
2023. nov. 2. 13:05
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Ez így nem szexuális élet, csak hasonlít hozzá... nem kéne, és nem akarom azt sem mondani, hogy ki miatt, meg miért...
2023. nov. 2. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Hármas egy komolyabb sráccal.
2023. nov. 2. 14:19
 10/12 StevenUp ***** válasza:
100%

Persze hogy kényelmes a srácnak gumiban. Mert gyorstüzelő. A gumi tompit kicsit az érzésen és úgy tovább lehet bírni. A legtöbben ezért utálják a gumit.

Meg akar neked felelni, és úgy érzi hogy fél perces méretekkel nem sokáig tudsz majd partnerként tekinteni rá.

A kapcsolat alapból kuka, hiszen az alapvető kommunikációra való igény hiányzik legalább az egyikőtökből.

2023. nov. 2. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!