Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mitől függ hogy valakin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mitől függ hogy valakinek fehér vagy barna a puncija?

Figyelt kérdés
Mennyi olyan nő van szerintetek akinek ugyan olyan a színe ott lent is mint a bőre színe és belül meg szép világos rózsaszín?
2023. nov. 1. 21:19
A kérdező szavazást indított:
Nekem barna a puncim és salátás
Nekem barna de nem salátás hanem baba
Nekem barna de egyik sem valahol közte
Nekem szép fehér és rózsaszín és salátás
Nekem szép fehér és rózsaszín és köztes
Nekem szép fehér és rózsaszín és baba
23 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Enyém. Párom imádja nyalni is, ujjazni is, dugni is. Egy baja van nem szép baba, hanem saláta.
2023. nov. 1. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Genetikától függ. Sok embernek barnább a bőr színe a nemiszervén vagy nepiszerv körül.
2023. nov. 1. 21:24
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem rozsaszin es salatas/23l
2023. nov. 1. 21:28
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
3 as, a hulyeseggeiddel itt es most befogod a szad! Nem gaz a salata, mindenkie szep, lesz ferje akinek tetszik! Ne mereszelj senkit mutetre sarkallni, megertetted? Hagyjak meg az orvosi kapacitast az eletmento mutetekre! Ha neked a salata gaz, akkor neveld meg a kis agyacskadat! Egeszseges legyen, az a fő. Ha tudnad egy kicsit is a noi anatomiat, akkor tudnad, hogy a kisajkak novekedese serdulokorban elettani dolog! Megnevelnelek en, ne felj... F
2023. nov. 1. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Én most láttam nem rég egy tökéletes puncit, gyönyörű rózsaszín babaupnci, olyan szép sima szőrtelen volt. Egy kis tini csaj volt, egyszerűen tökéletes puncija van.
2023. nov. 1. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
És egyéni élettani sajátosság, kinek milyen a nemi szerve, aki beleszeret a lányba és elveszi, annak az tetszik majd, ami neki van! Aki számára meg a lány csak önös élvezetekre való eldobós húsdarab, azt egyrészt agyonra fel kéne pofozni, másrészt az nem FÉRFI, az az ember a majmok közé se illene, nemhogy lányok kötelébe. Merr lealázza a nő igazi szépségét és szerepét a társadalom életében és az élet továbbadásában! De az a nő is hasonlóképp nem való társadalomba, aki lenézi a másikat azért, mert salátás a kisajka.
2023. nov. 1. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Vagyis, a hivás felfogást le kell tenni és akkor válasszon magának párt. Még egyszer senki ne merje műtétre küldeni, akinek salátás a kisajka!
2023. nov. 1. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

"Nekem SZÉP fehér..."

És csodálkozunk, hogy ennyi testképzavaros ember van ezen a Földön. Hogy kompenzálunk más dolgokban, ha már valami adottság szerint "rossz" bennünk. Rá se nyomok a szavazásnál ilyenre...

Kérdésedre válaszolva: genetika,ugyanis a hiperpigmentációt (amitől sötétebb a bőr) semmivel sem lehet befolyásolni (nemszerven még krémekkel és szérumokkal sem).

Egy rózsaszínű babapuncis lány (csak hogy a válasz első részét ne sértődöttségnek vegye a választ olvasó)

2023. nov. 1. 22:28
 9/16 A kérdező kommentje:
8 Igen szerintem az a szebb na és akkor mivanxd Mintha neked nem lenen igényed. Amúgy meg rányomsz nem nyomsz rá leírtad melyik kategóriába tartozolxd
2023. nov. 1. 22:33
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy tapasztaltam, hogy a fekete hajú lányoknak barnás a puncija, főleg, ha a bőre is kicsit kreolosabb, a szőke illetve barna hajú lányoknak meg inkább rózsaszín. A pigmentek mennyiségétől függ, genetika.
2023. nov. 1. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!