Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik akik rosszlányokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik akik rosszlányokhoz szoktak járni: mi alapján választjátok ki kihez mentek?

Figyelt kérdés
Külső testalkat távolság miket vállal stb. Melyik mennyire számít?
2023. nov. 1. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Első szempont a város, ott nézem meg mi a kínálat. Olyan kell ahol alap a natúr francia. Utána jön a külső, aztán az értékelések.

Ha rossz az értékelés nézek másikat, ha egyksem tetszik akkor másik város.

2023. nov. 1. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Főleg a puncija érdekel hogy néz ki, mivel úgy is csak amiatt megyek.
2023. nov. 1. 17:58
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 Szóval te csak azok közül választasz akinek van kép kitéve a puncijáról?
2023. nov. 1. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

-Külsőre legyen az én ízlésem, azaz fehér, telt, nagymellű, lehetőleg alacsony, hosszú hajú, tetoválás nélküli, nemdohányzó.

-A képek legyenek ízlésesek, ne egy punci a semmiből, hanem legyen valami felvezetés, sejtelmesség, fokozatosság.

-Legyen tartalmas, igényes leírása, bevett sablonok nélkül.

-Orális szex terén mindent vállaljon.

-Legyen sok pozitív értékelés, lehetőleg beszámolókkal.

2023. nov. 1. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első a külseje, a második szempont pedig, hogy vállalja a fétisemet is.
2023. nov. 1. 19:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi a fétised?
2023. nov. 1. 19:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látni a akarom a punciját és a fenekét is a találka előtt. Szeretem szagolgatni a lány fenéklyukát és punciját, mivel teljesen állatias dologként élem meg az aktust. (Biztos van más is így vele.) Ezért hajlandó vagyok dupla árat is fizetni.
2023. nov. 1. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akinek megy a mélytorok.
2023. nov. 1. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokmindenre rá szoktam izgulni és akkor amiatt választom. Néha az alakja,arca, mosolya, néha a vállalásai, néha a testi adottságai. Általában a nagyon sovány lányokat keresem, de néha egy-egy nagyfenekü, vsatag combu, nagy mellü látványa izgat fel.
2023. nov. 1. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A bemutatkozó szövege rögtön elárul szinte mindent. Egy csomó hirdető átmásolja a többiről ugyanazt a sablonszöveget ("olyan lány vagyok, aki tisztában van az élet dolgaival"), na az ilyeneket messziről kerülöm rögtön, mert a szolgáltatásuk is kb. ilyen fantáziátlan és üres.

A látványosan agyonphotoshoppolt képek is gyanúsak.

Illetve, aki nem teszi nyilvánossá az értékeléseit, az is lehet problémás. Regisztrációval és elfogadott értékelésekkel persze az ilyen nem nyilvános értékeléseket is el lehet olvasni, de az már jelzésértékű, ha a hirdető az ilyesmiket rejtegeti, amennyire csak lehet.

Szóval olyan hirdetőt keresek, aki bemutatkozó szöveg alapján egy viszonylag kedves, vendégszerető személyiséggel rendelkezik, képek alapján jól néz ki (szép mellek, szép arc, nem túl kövér), és vállal egy-két olyan dolgot, amik nekem fontosak, pl. csók, arcra/mellre élvezés, kölcsönös orál gumi nélkül.

2023. nov. 2. 09:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!