Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan működik a snapchat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik a snapchat?

Figyelt kérdés
Tényleg normális válaszokat várok, trollok kíméljenek, köszi!
2023. nov. 1. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Bejelölsz valakit, visszajelöl, beszélgettek. (Vagy nem jelöl vissza)
2023. nov. 1. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit én tapasztaltam eddig

Beadol és közli a meztelen képei tarifajat

A másik réteg meg a magát nőnek kiadó meleg pasasok,akik próbálnak rávenni verd ki nekik...

2023. nov. 1. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudok rajta sexchatelni? Mennyire vevők erre ott? Milyen arányban írnak vissza?
2023. nov. 3. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindenki visszaírt. De vagy normális lányok voltak, akiknél fel sem hoztam ilyet vagy tényleg pénzért intim fotót áruló 15-17éves kislányok. Egy lány volt akivel jót beszéltem de neki is annyian írnak h már nekem nem válaszol csak ritkán, pedig az elején már találkozni akart..
2023. nov. 3. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Én eddig ilyen 14-15 évesekbe botlottam bele. Az egyikük már pucér képeket is küldött. Meg egy Amerikában élő, de hát abban nem vagyok biztos.

Hagyok még ennek egy kis időt, én sok mindenben benne vagyok, szeretem a változatosságot, de nem tinikkel.

2023. nov. 3. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak ovatosan,legtobb kamu

Elkuldod ahogy vered,aztan megy fel a napiszarra

2023. nov. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!