Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Taposás fétis tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taposás fétis tényleg ennyire tabu dolog?

Figyelt kérdés
Régóta keresek partnert rá de nem sikerült sose. Pedig anyagiasakat is hívtam pl rosszlányokról aztán kb mindig azt kaptam nem vállalják csak véletlen be van jelölve. Nem tudom csak az én környékemen vannak e ilyen lányok de hiába keresek úgy hogy fizetnék is érte egyszerűen nem találok rá partnert. Vagy csak én kopogtatok mindig rossz helyen? Akinek sikerült már találni valakit az megosztaná hol sikerült? Dominát meg nem keresek mert csak fetisiszta vagyok a bdsm hidegen hagy aztán akikkel ilyen ügyben beszéltam azok azt mondták így nem fogadnak.

2023. nov. 1. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Domina is foglalkozik fetisisztával, ha az illető tud viselkedni. Ha nem akarsz irányítani, ha nem szólsz bele, nem próbálsz dirigálni.

Ha jó helyen kopogtattál volna, már valaki másé vagy akár az én lábnyomom is viríthatna rajtad.

2023. nov. 16. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Van olyan domina is aki figyelembe veszi az illeto kereseit nem pedig kedvere csinal azt amit akar olyat is ami a ferfinek nem jo..ez is olyan dolog ami mindket felet kielegito kell hogy legyen
2023. nov. 16. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Rosszlányok.hu

Ott akinek be van x- élve a taposás stb az megcsinálja

Én pl felhívtam hogy találkozni szeretnék hogy a talpaidról csináljak képet csináltam is meg annyit kértem hogy köpjön szemen 10 est kért de megérte nekem

2023. nov. 27. 21:10
 14/18 mikeXxX ***** válasza:
11# Ez vicces mivel elvileg te akarsz èlősködni ès kihasználni olyan embereket akik neked az otthon nem megkapott vagy egyáltalán nem megkapott vágyaikat akarják megèlni ergo kit èrdekel te mit gondolsz akarsz egy szolgáltatókènt vállalsz szerepet úgymond ezèrt neked is azt kèna adnod amit az "ügyfèl" szeretne ezèrt csak nagyon remèlem hogy annyira azèrt nem szerencsètlenek ezek az emberek hogy ezt ne vegyèk èszre ès ezèrt ne is keressenek tèged .
2024. febr. 14. 08:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Fiút könnyebben találsz olyan emberek közül, akik akár ingyen is széttaposnak;)
2024. febr. 15. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
En fiu vagyok de szoktam farkakat taposni!
2024. febr. 19. 15:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát akinek működik így is annak jó, de nálam csak is a másik nemmel tud működni a dolog.
2024. febr. 19. 20:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Probald a rosszlanyokat en voltam mar tobbszor is csak farok taposason egyszer olyannal aki dominakent hirdette magat O dragabb volt 30ezer volt egy ora de volt olyan is aki nem dominakent ( az ilyen olcsobb is ) es a baratnojevel ketten elvallaltak ugy kertem hogy sima utcai ruhaban levetkozni sem kell magassarkuval es tornacipovel 20ezerert fel ora alatt ugy szettapostak a farkam hogy 2hetig kek volt a makkom meg a bor is lejott rola :D Azt is megtettek ami nagy vagyam volt hogy felvette a baratnojet a hatara es ugy allt ra a makkomra sarokkal na az brutal volt :D Meg ami nekem fetisem az a labszag es direkt ugy kertem toluk hogy delutan munka utan csinaljak amikor jo izzadt es budos a labuk! :D Es a vegen raverhettem a talpukra! Szoval probalkozz mert vannak akik bevallalnak es elvezik is! :D
2024. febr. 24. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!