Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu érzi mikor eljut a lány a csúcsra?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 20:25
1/6 anonim válasza:
lehet érezni, de nem egyértelmű feltétlen.
2/6 anonim válasza:
lehet érezni. iylenkor gyorsabban veszi a lány a levegőt, szinte zihál és össze-összehúzódik puncija :)
3/6 anonim válasza:
Elsőre nem biztos. Ha már ismered, akkor mindíg...:)
4/6 anonim válasza:
én anélkül is húzódom:P intimtorna ^^
a párom imádja
így hát pl egy ilyen lánynál annyira nem egyértelmű, ha nincs más megkülönböztetőjel
5/6 anonim válasza:
Csatlakozom, imtimtornával nem egyértelmű a fiúnak. ugyan azt érzi. De egyépként igen, érezheti..
6/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok, és nem igazán szoktam érezni. Bár nincs is sok tapasztalatom, de azért látszik az, ha amit csinálok élvezi, vagy sem. Ha nagyon unott arccal ül, az gáz. De ha mélyen veszi a levegőt, sóhajzozik az már jó:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!