Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vagyok frigid?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok frigid?

Figyelt kérdés
Amiota az eszemet tudom frigid vagyok. Semmit nem érzek odalent.Igy muszáj szinészkednem a szex-ben. már nagyon megelégeltem. 26 éves vagyok.mit tudnék tenni?
2009. jan. 2. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Lehet,hogy eddig a partnereid nem voltak túlságosan odafigyelőek!Szerintem nins olyan,hogy valaki frigid,csak ki kell tapasztalni,hogy mitől indulsz be!?Vagy ha esetleg nincs elég önbizalmad, szégyenlős vagy a párod elött, akkor előfordulhat!De próbáld meg elengedni magad,és kitapasztalni,hogy mi neked a legjobb!Tuti van valami!
2009. jan. 2. 20:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy soha nem érzek semmit,probáltam magamnak csinálni,de semmi eredmény. egyébként a párom nagyon odafigyelő,de sajnos semmi. Be sem nedvesedem soha. Lehet hogy igy szulettem,ez már nem fog változni?
2009. jan. 2. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a gondot már elöbb kellett volna orvosolni..a párod ezt nem tudja?mert ugye azt mondod színészkedsz...de azt mégis csak észre kell vennie hogy nem nedvesedsz be...csak te és a párod oldhatjátok ezt meg...hajrá
2009. jan. 2. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a párodat nem kívánod meg,vagy semmitől nem izgulsz fel?Nem akarlak megbántani,de nem lehet,hogy a lányokhoz vonzódsz inkább?Vagy esetleg nincs valami gyerekkori sérelmed a szexel kapcsolatban?Sokszor attól is lehet,ha gyerekkorodban azt nevelik beléd,hogy a szex bűnös dolog!Lehetséges,hogy ez pszichoszomatikus!Ajánlom,hogy keress fel egy kineziológust és Ő majd feltárja,hogy mi lehet a gond,és segít is!
2009. jan. 2. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kellene fordulnod,lehet hogy egyéb oka van ennek,amit csak igy tudsz meg,és rmeélhetőleg segiteni is tudnak rajtad!!próbáld meg legalább,ne éld igy le az egész életed még fiatal vagy
2009. jan. 2. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez biza nem testi hanem lelki probléma lesz...de minden orvosolható, próbálj ki egy szex-terapeutát de ne egyedül, vidd magaddal a párodat is, sokat segíthet, ha ott van melletted és látod, hogy még ebben is támogat (ha úgy könnyebb akkor ez persze nem szükséges, de segíthet) Valahol legbelül tudnod kell az okát, mert kimondani, és mert rajta változtatni, őszintén sok sikert kívánok hozzá!!! Menni fog, csak akarni kell.
2009. jan. 2. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:

A fentiek is hasznosak - de lehet hormonzavar is. Azonnali orvosi kivizsgálást javasolok! Bár nem tudom, a párod hogy nem vette észre, hogy nem nedvesedsz???

Így gyakorlatilag csak síkosítóval lehet bejutni - és még neki sem az igazi - hát még neked!

2009. jan. 3. 00:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hát,én a páromat nagyon szeretem és lelkileg kivánom is,vagy hogy magyarázzam,szeretnék vele szeretkezni. A gond az az,hogy bármit csinál,nem érzek semmi,teljesen érzéketlen vagyok. Nem értem hogy hogy lehetséges ez. Nincsen semmi olyan gyerekkori sérelmem amire ez visszavezethető lenne,ugyhogy tanácstalan vagyok. Itt névtelenül feltettem a kérdést,de még senkivel nem mertem beszélni rola,szégyellem magam.
2009. jan. 3. 17:52
 9/10 anonim válasza:
én 18 vagyok de velem is így van...foggalmam sincs mért van ez, úgy irigylem azokat akik élvezik a szexet...
2011. máj. 5. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Aszexualitás címszóval keresgéljetek... de inkább irány az orvos.
2011. máj. 5. 20:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!