Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha férfi létemre igényes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha férfi létemre igényes vagyok ?

Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj?
2023. okt. 31. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Mert sokaktol megkapom főleg munkatársaktol hogy olyan vagyok mint egy bzi... pedig szerintem egyáltalán nem 😄

De főleg lanyok válaszára lennek kiváncsi, ők mit gondolnak.

2023. okt. 31. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Az igényesség egy szubjektív dolog, mindenki mást ért alatta. Így csak annyit kaohatsz válaszként, hogy az igényességgel semmi gond nincs. A kérdés inkább az, hogy igényesnek számítasz-e vagy túlzás amit csinálsz.
2023. okt. 31. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 Miért mit értesz ez alatt? Mert ha sminkelsz, szeded a szemöldököd stb, az tényleg bụzis.
2023. okt. 31. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem baj. Túl ne told.
2023. okt. 31. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj az igényesség!

Jó, persze egy férfi nem sminkel meg ilyenek, de én pl. minden reggel belövöm a hajamat, fújok egy kis parfümöt, és igyekszek úgy öltözködni, hogy minden passzoljon egymáshoz.

Túlzásba vinni semmit sem jó, de egy alapvető igényességgel nincs baj.

Egy példa:

Az egyetemen a szaktársaim, lányok, hát hogy is mondjam, nem igazán igényesek. 1. a hajuk: nem fésülködnek meg, nincs egy jó frizurájuk. 2. a ruhájuk: van, aki melegítőben jár előadásokra, olyan kabátot hord az egyik, mint egy nagymama, a másik egy szinte bohóc nadrágban jár be, a harmadiknak meg egyszerűen nem állnak jól azok a ruhák, amiket hord.

A fiú szaktársaim viszont teljesen normálisan öltözködnek, és szerintem többet foglalkoznak azzal hogy reggel megfésülködjenek, mint a lányok.

Szóval én azt mondom, hogy jobb, ha az ember végignéz magán, mielőtt kilép az utcára, és egyáltalán nem baj, ha igényesen élsz, viselkedsz, kinézel.

2023. okt. 31. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az igényesség alapvetően nem baj, sőt szükséges, de túl lehet tolni. Pl ha minden nap félórat csinálod a hajad, szeded a szemöldököd, manikűrözöl, ne adj isten sminkelsz...
2023. okt. 31. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen,esseg es piperkoc kozott eleg vekony a hatar ...
2023. okt. 31. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól függ

Pl én is rendszeresen fésülködök használok parfümöt szőrtelenítek stb

De nem sminkelem magam pl

2023. nov. 1. 03:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Légy büszke rá, qrva sok igénytelen ember van.
2023. nov. 1. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!