Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha élvezem, hogy a lányok kinevetik a fütyimet amiért pici?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 00:11
2/8 anonim 

válasza:

Inkabb mint h sírj. Ha emiatt nevetsz még van eselyed a szexre. Ha sirsz, akkor mar nincs.
3/8 A kérdező kommentje:
Van barátnőm és rendes szexuális életem. Csak mellesleg ez is felizgat. Amúgy a farkam nem kicsi csak lankadtan.
2023. okt. 31. 00:40
4/8 anonim 

válasza:

Attól függ kit kérdezel... ha az átlagembert akkor az nem fogja érteni mi a szubmisszivitás, mi a BDSM - ahogy a szomszéd 90 éves Margitka néni sem, de a sarki zöldséges sem. Szóval inkább ne kérdezd meg őket (semmi közük hozzá), inkább tedd azt ami neked és a partnerednek örömet okoz :)
Az hogy te erre gerjedsz nem ártasz vele senkinek.
5/8 anonim 

válasza:

Semmi különös, ez is az alázos szex kategoriába esik.
6/8 anonim 

válasza:

A valóságban ezt mégis hogy képzeljük? Milyen szituációban látják lányok,akik nevetnek ezen? Akivel ágyba bújsz,tuti nem nevet rajta,annál is inkább,mert ha nevetne és ez téged izgat,akkor feláll és máris nem kicsi.A lankadt pénisz mérete nyilván nem mérvadó,azon senki nem nevet. Szerintem az állón sem,max azt mondja,hagyjuk,öltözz,de még ezt sem nagyon gondolnám,hiszen attól még lehet jó. Szóval szerintem ez csak ilyen fantázia neked.
7/8 anonim 

válasza:

Én is élvezném nagyon.
Főleg ha közben más dugná a feleségem, és úgy alázna porig.
8/8 anonim 

válasza:

#7 t'dod mit ha csinos nő a feleséged akkor vállalom a feladatot - szeretek segíteni embertársaimnak :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!