Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erőszakkal meg akartak csókóln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőszakkal meg akartak csókólni ilyenkor milyen büntetést kaphat az a fiú?

Figyelt kérdés
Hirtelen elkapott és az államat meg a nyakamat rángatta az arcához hogy megcsókoljon de nem sikerült neki próbáltam kiszabadulni de nem ment végül sikítottam és elengedett majd úgy tett mintha semmi se történt volna.. látleletit csináltam zúzódott az állam meg véraláfutásos lett.. és fel is jelentettem. Tegnap történt az eset de nagy nyomot hagyott bennem. Ilyenkor milyen büntetést fog kapni?

2023. okt. 30. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Nemi erőszak kezdeményezésének szándékával állítanák elő a bíróságon !
2023. okt. 30. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg csak egy megróvást. Viszont ha letagadja, nehéz lesz bizonyítanod, ha nincsenek tanúk.

Amúgy meg:

Btk. 196. § (1) Aki mást szexuális cselekményre vagy annak eltűrésére kényszerít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki a szexuális kényszerítést

a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére,

b) a hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve

követi el.

(3) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a szexuális kényszerítést tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére követik el.

2023. okt. 30. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

2.

Akkor ezért kapott az egyik volt kollégám 10 év szigorított fegyház büntetést ?

Ő állítólag a nevelt lányát erőszakolta meg több alkalommal , ittas állapotban !

Legalább is a bírói ítélet szerint .

2023. okt. 30. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem voltak szemtanúk.. 17 éves vagyok. De az eset óta le vagyok sokkolva és ő tagadja mindenkinek. Nemtudok nyugodtan semmit sem csinálni.

Kb 2 hét múlva kell menni bíróságra de nemtudom mi lesz mivel tagadja. Mivel kisebbségi

hozza az egész családját oda gondolom.

2023. okt. 31. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak nehogy az legyen a vége, hogy majd megver a családja, mert fel merted jelenteni. Jó lenne valahogy kiprovokálni, hogy elszólja magát, azon gondolkodj, hogy miként tudnád csőbe húzni, hogy olyat mondjon, amivel önellentmondásba kerül az alibijével.
2023. okt. 31. 19:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!