Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád, hogy szűz vagy?
Olvastam itt is a negatív tapasztalatokat e téren és most én is nehezebb helyzetbe kerültem.
Nem szeretném elmondani a korom de közel vagyok már a 30-hoz. Rengetegszer ismerkedtem de volt, hogy amikor elmondtam szűz vagyok nem akartak többet tőlem.
Megismerkedtem valakivel akivel tudom talán nem lesz kapcsolat de szex igen. Nem mondtam el neki, hogy szűz vagyok mert félek faképnél hagy emiatt.
Nagyon vonzódom hozzá és vágyom rá testileg de annyiszor mondták már, hogy nem normális, hogy ennyi idős nőként szűz vagyok, hogy nem merem neki elmondani.
Esetleg mondjam el akkor ha már tényleg szexre kerül a sor?
De addig ha valami olyat kérdez mit mondjak neki?

Hát, elég szarul sülhet el a dolog számodra ha nem tudja, hogy szűz vagy, csak mondom. Egyszer voltam egy szűz lánnyal akiről nem tudtam, borzalmas volt az egész..
Nyilván semmi gond nem lett volna ha közli, akkor úgy állok hozzá. Így meg csak folyton nyekergett de nem mondta el miért, csak h sehogyse jó.

Nem gond ha elmondod, igen, HA tizenéves vagy! DE 30-hoz közel ez már kicsit necces, ne mond el!
Te is írtad, hogy "rengetegszer ismerkedtél, de volt, hogy amikor elmondtad, hogy szűz vagy, nem akartak többet tőled."
Tehát ebben van tapasztalatod, szexuálisan nem vagy tapasztalt, de bele tudsz jönni később, de ne mond el, mert baj lehet belőle! (Jó tanács, és sok sikert!)

Ez hlyeség. Kb. minden heteró férfi szívesen mgdugna egy szűz nőt, ha az jól néz ki, és elmúlt 16. Sőt a kérdezőnek valószínűleg a legtöbb férfi el sem hinné, hogy nem volt még fsz közelében. Max, ha azt mondja, hogy eddig nőkkel volt.
Na, kérdező! Itt a megoldás. Mondd azt hogy eddig csajokkal ollóztál, de most szívesen fogadnál más jellegű kihívást is.

A kettes tipikusan az a fajta, aki mentális betegség talaján maradt még mindig szűz.
Ne rá hallgass szerintem!
Valóban senki nem gondolná, hogy szűz vagyok mert kicsit sem vagyok visszahúzódó típus vagy ilyesmi.
Legszívesebben elmondanám de nagyon sok a negatív tapasztalatom. Talán akkor kellene amikor már tényleg szex közelében vagyunk.

Én elnéztem a kérdést, pontosabban nem olvastam végig, azt hittem férfi vagy.
Akkor mond el nyugodtan, ha nő vagy nem lesz belőle probléma, csak férfiként gáz, sok ember szerint.
9
Nőként ugyanúgy valakinek gáz én rengeteg visszautasítást kaptam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!