Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párcserés szex során az a nő aki a jóval méretesebb szerszámú párja/férje helyett kisebb méretű férfit kap, nem érzi visszalépésnek?
Figyelt kérdés
Van, hogy kielégületlenül maradtok és nagyobb méretű elégíti ki mindkét nőt?2023. okt. 27. 12:49
1/15 anonim 

válasza:

Szerintem itt sem a méret játszik!
Pusztán a tudat, hogy új pasi, új farok.
A nagyobb farkú pasikat is inkább a pasik választják a párjuknak, egyszerűen mert izgatja őket látni az asszonyt nagyobb méretű farokkal!
35/F
2/15 anonim 

válasza:

Nincs személyes tapasztalatom ebben a konkrét helyzetben. De azt tudni érdemes, hogy a hüvely jól alkalmazkodik, tud tágulni, de aztán vissza is áll. Tehát nem úgy megy, hogy 18 centi után kisebb soha többet nem lesz jó.
3/15 anonim 

válasza:

Szerintem inkább attól függ, hogy alapból mennyire tágul ki a puncija. Nekem átlagos farkam van és találkoztam már olyannal is ami nagyon szűknek érződött, közepessel is meg elég tággal is. Gondolom aki tág az visszalépésnek érezheti de talán a másik két "puncifajtájú" nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Olyan esetre gondolok amikor nem elég az orgazmushoz a kisebb
2023. okt. 27. 13:13
5/15 anonim 

válasza:

Ha nem elég az illető az orgazmushoz, akkor ahhoz nem megyek hozzá feleségül.
6/15 anonim 

válasza:

Nem. Mert nem a méret a lényeg. 26L
7/15 A kérdező kommentje:
6# volt már részed 4es szexben?
2023. okt. 27. 13:27
8/15 anonim 

válasza:

Nem véletlenül van az, hogy keresőkön a nagy méret szinte alap.
Senki nem akar kisebbet.
9/15 anonim 

válasza:

8-as nem teljesen. Van olyan pár/hölgy, aki kifejezetten kéri, hogy max. 16cm-es jelentkezzen.
6-os jól mondod. Nekem nincs nagy és a többesben, amiben részt vettem nem is ez számított igazán.
10/15 anonim 

válasza:

8-as, ahogy írtam fentebb, általában a pár ferfi tagja akarja nagy mérettel látni az asszonyt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!