Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató a pasinak ha a nő vibrátorral masztizik előtte?
Hűha! A popsidban az egyik és a puncidban a másik? Vagy mindkettő a puncidban, mert akkor elég tág lehetsz..
Ötlet:
1. izgasd magad vele a barátod előtt,majd szeretkezzetek
2. izgasd magad vele előtte, majd folytassa ő és..
3. hagyd, hogy ő izgasson vele, amíg iszonyúan el nem kezdesz vágyni arra, hogy szeretkezzetek, vagy amíg el nem élvezel!
Én spec nem szeretem, mert hideg, mű...stb Popsiba viszont jó volt!!:) De hogy a játék és egy pénisz is egyben a puncimban..hát szét is szakadnék,akármilyen nedves is vagyok..:O
sok sikert!!
2009. jan. 2. 19:18
2/9 A kérdező kommentje:
:)) Nem egyszerre mindkettő a punciban ,hanem az egyik a popsiban. Ennyire azért nem tágulok jól:D Rosszul fogalmaztam meg a kérdést,bocsi érte.
Ha a nő tudja, mi a jó neki, és tudja is magát kényeztetni úgy, hogy ezt ráadásul látványosan (és hangzatosan :)) ) élvezi is, akkor az mindenféleképpen izgató, függetlenül attól, hogy konkrétan hogyan csinálod. :) Szóval nem kell feltétlenül mindenféleképpen variálni (ha neki lesz ötlete, majd mondja), a legalapabb használati forma is tökéletesen megteszi, ha LÁTSZIK RAJTAD, hogy TÉNYLEG és IGAZÁN ÉLVEZED. Ez a lényeg. :) Ha tényleg élvezed és nem csak színleled, akkor tökmindegy, hogy csinálod, odáig lesz tőled. :)
2009. jan. 2. 19:23
Megnyugodtam, hogy te sem tágulsz ennyire könnyen!:) A popsit és puncit egyszerre nem próbáltam még. Csak úgy, hogy az ujja a popsimba volt és úgy próbáltuk meg a vibrit a puncimba és nem volt jó. A kettő közötti fal(punci,végbél) nagyon vékony és a farkincája összeérne a vibrivel, ráadásul furcsa érzés is mikor mindkettőben van. Nekem úgy nem volt jó..(vibrivel nem próbáltam, csak az újja volt benn..)
Mindenképp érdekel a tapasztalatod!!!:) Egy próbát megér! Megkérdezhetem hány éves vagy?
2009. jan. 2. 19:29
5/9 A kérdező kommentje:
36 vagyok és 1 éves a kapcsolatom. Elhatároztuk,hogy kipróbálunk pár játékszert.A vibrációs gyűrű után ez lesz a 2.:)
Sok sikert hozzá! Jó, hogy kísérleteztek, nagyon feldobja a sexuális életet!:) Majd írj privimre, ha gondolod!:)
2009. jan. 2. 19:37
izgató pasiknak nagyon. mindegy hogy vibrátorral vagy anélkül, de pasik nagyon szeretik, ha csaj elöttük maszturbál. ettől inkább felizgulnak. és az sem rossz, ha punciban és popsiban ott van egyrészt pasi, másrészt vibrátor :)
2009. jan. 2. 19:41
AHogy elolvastam,és elképzeltem,ez még engem is felizgatna,pedig nő vagyok:D Azt,hogy konkrétan hogyan csináljátok,majd ugyis adja magát!jó szórkaozást:-)
2009. jan. 2. 22:31
Nekem a vibrátor egyáltalán nem izgató, nem elég természetes. Az sokkal izgatóbb, ha a csaj a kis ujjaival simogatja a csiklóját :D
2009. máj. 3. 14:43