Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nincs durva szex sztorim (vagy legalábbis az hogy a párom megdugott egy strap-on dildóval szerintem nem durva), de nem látom miért lenne az első kettő biztosan kamu. Hihetetlenül hangzik? Igen de egyrészt léteznek ilyenek (mégha 10000-ből 1 is az arány), másrészt a kérdező is legdurvább dolgokra kíváncsi. Azok meg nem annyiból fognak állni hogy az ágy helyett a kanapén szexeltek.
Ettől persze még simám lehet hogy kamu válaszok, hiszen egy anonim oldal, bárki írhat bármit, de ha mindenről úgy véljük hogy kamu csak mert nem illik a világról alkotott képünkbe, az nem visz előrébb.

Főnököm utalgatott rá, hogy áthelyez a vágyott munkakörbe, ha teszek érte valamit a számmal.
Régebben a telefonokon be lehetett kapcsolni a hívásrögzítést. Felmondtam, de utolsó nap elküldtem pár ilyen felvételt az ő főnökének.
Utólag mesélték a többiek, óriási balhé lett belőle, kibasz.ták.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!