Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goldengaten.hu?
Figyelt kérdés
Van rajtam kívül meg lány aki szokta nézni ezt az oldalt?2023. okt. 26. 10:55
1/8 anonim 

válasza:

Fiukent nezem. Az amator lanyok videoit
3/8 anonim 

válasza:

Szintén pasiként vagyok fent rajta már pár éve. Nőként gondolom kicsit nagyobb a zsongás.
4/8 anonim 

válasza:

Pasiként vagyok fent, budapesti partnert keresek - ott is, itt is.
5/8 anonim 

válasza:

Ott mindenki keres, de kb senki se talál... F
6/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem a társkereső rovatra gondoltam hanem magára csak az oldal :)
2023. okt. 26. 14:53
7/8 anonim 

válasza:

Klassz oldal, csak azokat nem szeretem, amikor full kövér pasik vagy nők, párok tesznek fel magukról videót, képeket.
Egyszerűen undorítónak találom egy nagyon kövér nő széthúzott punciját, vagy egy kövér pasi lógó, vagy nagy hordó hasát, alatta a pöcsével, amit nem is lát.
Na meg a béna fotók, amikből nem látni semmit,mert annyira hülyén sikerültek, de azért felteszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!