Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnétek a nemi herpeszt?

Először utánajárnék orvosnál a betegségnek. Melyik törzs, milyen kockázattal jár, mikor fertőz, stb. Addig pedig nem feküdnék le vele.
Ha pedig fel vagyok készülve a betegségből, akkor elmondanám neki az egészet. Akkor tud helyes döntést hozni, ha rendelkezésére áll minden infó.
(41F)

Nagyon korrekt, amit az első írt, plusz az is, amilyen a te hozzáállásod. Annyit még hozzátennék, hogy nyilván ne hálószobába menetel előtt add át az infócsomagot, hogy "gondold át", hanem olyan helyzetben, amikor tényleg nem érez időkényszert. Egy példa, amit én férfiként biztosan értékelnék:
randi végén még ülünk az autóban, elköszönés előtt elmondod ezeket nekem, átadsz minden infót, plusz személyes hozzáfűznivalót (például amit itt írtál, hogy amúgy mennyire szereted, de megérted, ha így nem), és szimplán elköszönsz azzal, hogy 3 nap múlva beszéljünk. Így van időm tényleg átgondolni. Egyébként nekem nagyon pozitív lenne a hozzáállásod, biztosan sokra értékelném. Hajrá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!