Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közölnétek a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közölnétek a nemi herpeszt?

Figyelt kérdés
2009-ben megfertőződtem herpesz vírussal a volt férjemtől. 2021 júniusában elváltunk, nekem azóta nem volt kapcsolatom, az életem más részeire koncentráltam. Most viszont belépett egy férfi az életembe, akit emiatt nem szeretnék elveszíteni, komolyak és tiszták az erzéseink egymás iránt. Ti hogyan közölnétek ezt vele? Ha odáig jutánánk, hogy szexuális kapcsolatunk lesz? Régimódi vagyok, így még nem történt meg, de úgy a fer, ha elötte ezt közlöm vele. Emiatt lehet visszalép tőlem, én belehalnék a szégyenbe. A vírus egyébként a fertőzést követően az elmúlt évek során 2x tért csak vissza, enyhébb lefojásban. Ilyenkor azt sem tudom fertőz e vagy csak aktív szakaszában.

2023. okt. 26. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Először utánajárnék orvosnál a betegségnek. Melyik törzs, milyen kockázattal jár, mikor fertőz, stb. Addig pedig nem feküdnék le vele.

Ha pedig fel vagyok készülve a betegségből, akkor elmondanám neki az egészet. Akkor tud helyes döntést hozni, ha rendelkezésére áll minden infó.

(41F)

2023. okt. 26. 08:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ez igazán korrekt és kedves válasz. Ezt fogom tenni. Minden jót önnek.
2023. okt. 26. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon korrekt, amit az első írt, plusz az is, amilyen a te hozzáállásod. Annyit még hozzátennék, hogy nyilván ne hálószobába menetel előtt add át az infócsomagot, hogy "gondold át", hanem olyan helyzetben, amikor tényleg nem érez időkényszert. Egy példa, amit én férfiként biztosan értékelnék:

randi végén még ülünk az autóban, elköszönés előtt elmondod ezeket nekem, átadsz minden infót, plusz személyes hozzáfűznivalót (például amit itt írtál, hogy amúgy mennyire szereted, de megérted, ha így nem), és szimplán elköszönsz azzal, hogy 3 nap múlva beszéljünk. Így van időm tényleg átgondolni. Egyébként nekem nagyon pozitív lenne a hozzáállásod, biztosan sokra értékelném. Hajrá!

2023. okt. 26. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló tökéletesen leírt mindent, nem nagyon lehet hozzátenni semmit sem.
2023. okt. 26. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Tudtommal azért van az idióta óvszer kitalálva, hogy ne kapjon el az ember nemibetegséget. Szóval ha használtok, nem igazán szabadna a partnerednek elkapni tőled semmit.
2023. okt. 27. 08:40
 6/6 anonim válasza:
Kedves 5-dik válaszoló! Ha egy kicsit is értenél a témához tudnád hogy az óvszer sajnos a nemi herpesz terjedését nem akadályozza meg! Ha nem vagy jártas a témában inkább maradj csendben!
2023. okt. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!