Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan busszal utazok, megtehetem rajta?

Amíg busszal, és egyéb tömegközlekedési eszközzel utaztam egy bizonyos korban, rendszeresen felállt az én farkam is, de valahogy sosem jutott eszembe, hogy ott mások előtt kellene önkielégítést végeznem, pedig az átlagosnál jóval hamarabb kezdtem el rendszeres önkielégítést (9 évesen), mert koraérett voltam testileg.
Amit te akarsz csinálni nyilvános helyen, azt a Btk. 205.§-a tiltja és bünteti, mint szeméremsértés. Két év letöltendő büntetést is kaphatsz érte, de ha esetleg kiskorú is szemtanúja lesz, akkor már sokkal súlyosabb bűntettnek is minősülhet a szeméremsértéstől (az "csak" vétség), és akár hosszú évekig verheted a farkad a börtönben, de az is lehet, hogy beléd fogják verni a hosszú időre elítélt fogvatartottak, ha megtudják, hogy kiskorú előtt is csináltad. Nagyon ugranak az ilyen elítéltekre a "nehéz fiúk"... :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!