Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából nem tudom hogy tegyem fel a kérdést, de valahol lehet Domináns férfivel kapcsolatot teremteni? Vannak ehhez oldalak? Nem olyan emberre gondolok aki arrogáns, beképzelt, hanem a szexuális irányultságra!
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 13:29
1/8 anonim 

válasza:

Az ilyen oldalakon is sok a beképzelt, arrogáns.
Én is domináns vagyok, hallottam történeteket, persze kinek mi fér bele, mi izgató a BDSM-ből, meg miket hogyan képzel el.
pl smpixie oldalon lehet ismerkedni
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod, hat azon az oldalon rafaztam egyszer, igy azt kizarnam !
2023. okt. 25. 13:42
3/8 anonim 

válasza:

Igen óvatosan kell partnert választani.
5/8 anonim 

válasza:

Akar itt is, akár ashrak, eropolis, goldengate, index fórum
Igen, beszélgetni kell, s bizalmat építeni.
Írj, csevegjünk, ha adsz gmailes címet, könnyebb.
45/F/dom
6/8 anonim 

válasza:

Ahhoz először nőnek kellene lenned, vagy legalább lánynak.
7/8 A kérdező kommentje:
6/6
Kedves! nő vagyok! Miből gondoltad hogy férfiként teszem fel ezt a kérdést?
2023. okt. 25. 15:52
8/8 anonim 

válasza:

Én szoktam domináns lenni szex közben amit élvezni szoktak a nők, de amúgy nem gondolom hogy kapcsolatban is dominánsnak kéne lennem, mert ha arra vágynék hogy mindig én legyek a főnök, meg az aki megmondja hogy mi merre hány méter akkor kutyát vennék társnak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!