Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves csaj és 32 éves fiu között tényleg túl nagy a
korkülönbség?
A kérdező szavazást indított:
31 szavazat
Mivel csaj, es fiú, ezért igen.
2023. okt. 22. 05:09
Ha Nő, és Férfi lenne, pont jó lenne.
2023. okt. 22. 05:10
Miért lenne nagy!?
34 vagyok a csajom 22 és minden oké
2023. okt. 22. 05:13
4/17 A kérdező kommentje:
Tegnap este beszóltak hogy ez nagy és olyan mintha a bátyja lennék a lánynak és keressek korban hozzám illőt. Gondolom valami hülye bemesélte a csaj agyába ezt a baromságot vagy a szülei. Ezért tettem fel a kérdést...
Csak szólok ha ő a testvéred lenne, akkor is a bátyja lennél ha 10 perccel hamarabb születtél volna.
2023. okt. 22. 05:23
6/17 A kérdező kommentje:
3 fő 22 év körüli lánnyal mentem volna el bulizni és nem engedték meg arra hivatkozva hogy a szulok is mondtak hogy ez túl nagy korkulonbseg persze ha eleget mondogatjak a lanynak el is hiszi. Vegul nem hogy nem tudtam veluk elmenni de meg le is ugattak hogy zaklato vagyok meg keressek korban hozzám illőt. Szép
7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jobb ha a lanyokkal egy érett 32 eves ferfi megy el mint hogy csak ugy belemennek az ejszakaba ahol siman szetfogdossák meg bedrogozhatják őket meg az út szélén, wcben szopatják le részegen de mindegy.. akkor legyen így.
8/17 A kérdező kommentje:
Szülők pofáztak bele amúgy.
Hogy mi van? Kik szóltak be? Most komolyan a környezeted irányítja a te meg a barátnőd kapcsolatát? Ha ezt tényleg megtehetik úgy hogy mind felnőtt emberek vagytok, akkor rohadtul éretlenek vagytok hogy ezt hagyjátok. Talán tényleg nekik lesz igazuk…
2023. okt. 22. 05:29
10/17 A kérdező kommentje:
Ez ennél sokkal bonyolultabb. A lány nem a barátnőm és nem vagyunk kapcsolatban. A lakótársam ment el bulizni és vele akartam menni. Megkérdeztem kétszer is de nemet mondott. Mire konkrétan amikor a lány említette a szülei szóltak rám (!!) Telefonon. hogy ne merjem zaklatni meg ekkora korkülönbség meg minden és hogy nagyon zavarja a lanyt hogy folyton ide oda hívom.
Rettento bonyolult.
1 nem zaklattam csak elhivtam, a lany kb majdnem eljott csak a szulei "féltik" szegénykét. Mert azt gondoljak hogy a harom kicsi 22 eves lany az micimacko buliba megy egyutt. Nem tudok mit lépni erre. Még az is lehet el kell koltoznom az alberletbol. Az alap lenyeg az az, hogy nem nagy a korkulonbseg ezek szerint szóval ezzel nem támadhatnak.