Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt/van olyan tanárotok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/van olyan tanárotok vagy tanárnőtök, aki szexuálisan beindított, és szívesen szexeltetek volna vele? Ha volt ilyen, mit tanított?

Figyelt kérdés

2023. okt. 21. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Fizikát
2023. okt. 21. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Kinek nem volt?
2023. okt. 21. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet én jártam rossz helyre (sőt, biztos) de nálunk csak kiégett ronda öreglányok, meg visszataszító idős fószerek tanítottak. Egyébként egy vidéki nagyobb város gimnázuimáról van szó. Többen nyugdíjból jöttek vissza már akkor is. Biszex nő vagyok, de így sem volt senki, aki legalább valahogy kinézett volna. Utáltam majdnem az összeset. Némelyik tapizta a lányokat, verbálisan is gyakoriak voltak a beszólások. Szóval ja, nem igazán tudott senki megmozgatni.
2023. okt. 21. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
2. pl nekem. Vagy idősek voltak, és/vagy nem lehetett őket szépnek nevezni jóindulattal se, és/vagy a személyiségük volt olyan, hogy lelohasztotta az embert.
2023. okt. 21. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy tanárom, fiatal pasi, olyan 30 eleje volt, mi meg kb 16 évesek. Emlékszem, hogy olyan csomagja volt, hogy nem hittem a szememnek. Egyáltalán nem vonzódtam hozzá, nem is volt az esetem, szóval nem egészen pontos az, hogy beindított vagy megkívántam volna. Inkább zavarba hozott. Tini lányként azon voltunk fennakadva a barátnőimmel, hogy ennek mekkora szerszáma lehet. Kémiát tanított, ami sosem ment, kegyelem kettes voltam. Így 10 év után inkább csak egy vicces emlék.
2023. okt. 21. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a magyartanárnőm. Kilencediktől tanított, akkor végzett az egyetemmel. Alacsony hölgy, formás cicikkel és popsival, szőke hajjal. Nagyooon sokat fantáziáltam róla. :DD 19/F
2023. okt. 21. 16:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahhhhh, a némettanárom, gimiben. George Michael-re hasonlított, sportos, jóképű, közvetlen stílusú srác volt, nálunk egy tízessel idősebb.

3 évig tanított, neki köszönhetem amit megtanultam németből, nyilván kepesztettem ahogy tudtam... :)

2023. okt. 21. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytesit :D
2023. okt. 22. 08:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Frissdiplomás töritanárnő.
2023. okt. 22. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Minden iskolában van ilyen tanár/nő.

Nálunk a töritanárnőbe volt szerelmes minden srác.

Iszonyú jó nő volt.

2023. okt. 22. 10:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!