Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha ilyeneket mondana nektek a barátnőd?
Valószínű nem fogunk együttbmaradni emiatt?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már több mint 3 éve vagyunk együtt, az elején mindig mondta, hogy milyen tökéletes farkam van, imádja stb(prdig csak 14 centi). Mostanában is szokta mondani, de egyik nap mutattam egy vicces videót neki, ahol pucér volt egy csávó benne és mondta, hogy milyen nagy van neki. Megkérdeztem tőle, hogy kíváncsi lenne, milyen egy nagy mérettel? Azt válaszolta, hogs őszintén, igen. Kicsit rosszul esett, nagyon sokst gondolkodok azóta rajta, hogy vajon szakítani fog emiatt, ha megunja az én farkamat? Látom, hogy nagyon szeret, de félek emiatt elhagyna. Titeket zavarna? És félnem kéne emiatt, hogy nem fog velem maradni?
2023. okt. 21. 10:56
1/10 anonim válasza:
Miért teszel fel olyan kérdést amire csak egyféle választ vagy hajlandó elfogadni? (Nőknél ugyanez: "Szerinted kövér vagyok?")
2023. okt. 21. 11:06
2/10 anonim válasza:
Most tegyük fel kis melle van, te nem próbálnád ki egy nagy mellű lánnyal? Vagy egy ázsiaival? Vagy egy feketével? Persze hogy kipróbálnád, de ettől nem szereted kevésbé. Én is sokmindent kipróbálnék, de szeretem a párom és nyilván ez fontosabb. Meg amit lehet, azt vele csinálom. De nem érzem, hogy nagy dolgok maradnak ki az életemből. Mert ha szokat jobban akarnám, már szakítottam volna.
2023. okt. 21. 11:09
3/10 anonim válasza:
*sokkal
4/10 anonim válasza:
És ha azt válaszolta volna hogy "á, dehogy, már a tied is túl nagy!" Akkor meg azon rágtad volna magad, hogy miért hazudik, biztos nagyra vágyik, csak nem akar megbántani. Sikerült egy jó kis csapdába bemanőverezni szegény lányt ezzel a kérdéssel.
5/10 anonim válasza:
Ha érzed, hogy szeret, nem zavarna, bármit is mond. Inkább örülök annak, hogy őszintén megmondja, mit gondol és mire vágyik.
Lehet, azt se bánnám, ha félrelép és kipróbálja egy nagyfarkú sráccal. Nem fogja fúrni a kíváncsiság, hogy milyen lett volna…
2023. okt. 21. 11:10
6/10 anonim válasza:
Nekem mostani párom mondta hogy megfelel a méretem 17cm egyébként. Aztán kérdeztem volt-e nagyobbal és azt mondta igen, 22-23cm-es farka volt a srácnak meg 4,5cm vastag.
Próbált nyugtatni hogy emiatt ne legyek csalódott stb de nem voltam az és megkérdeztem tőle, ha lenne lehetősége rá és engedném én is, akkor megint kipróbálná-e? A válasz nem volt természetesen. Aztán vettem neki egy vibrátort ha nem lennénk együtt, direkt 22cm-est rendeltem neki :)
2 hónap után éreztem hogy nem annyira nyög mint előtte, majd bevallotta hogy mégis csak kellene neki pasi aki akkora farokkal dugná mellettem is.
2023. okt. 21. 11:21
7/10 anonim válasza:
Te nem gondolkozol mert tiszta hülye vagy!!!
Minek ilyenekkel idegesiteni egy csajt?
Ez van amikor valaki a saját zsírjába döglik bele.
2023. okt. 21. 11:24
8/10 anonim válasza:
Haver egy nő nem a farkad unja meg, hanem az adott pasit! Szóval ha baromságokkal traktálod, akkor ne csodálkozz rajta ha egy idő múlva olajra lép.
2023. okt. 21. 13:12
9/10 anonim válasza:
Őszinte volt a nő. Biztos eszébe se jutott, hogy neked ez baj lesz. Ha megijedsz a válaszoktól, ne tegyél fel rázós kérdéseket. Amúgy meg, szerintem felfújod a dolgot...
2023. okt. 21. 16:39
10/10 anonim válasza:
Hülyeség! Ha a nők javát ennyire befolyásolná a méret akkor sok pasi maradna nő nélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!