Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó neki, hogy először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó neki, hogy először megaláz, aztán meg kuncsorog utánam?

Figyelt kérdés

Exemmel mikor együtt voltunk, mindig dícsérte a farkam, hogy mennyire tökéletes stb. Sokat veszekedtünk, szakítottam vele, aztán összejött egy csávóval. Rám írt és elkezdett oltogatni, hogy az én farkam a csavójáéhoz képest milyen kicsi, mert neki 19 centi(nekem 15) és mennyivel jobban élvezi azt. Pár héttel később szakítottak is és rám írt, hogs találkozzunk már, én meg kioffoltam, hogy azok után, amiket mondott nekem, biztos hogy nem. Végül bevallotta, hogy nagyon rossz volt vele a szex, mert be se tudta rakni neki a csávó, mert rohadt vastag volt neki, a szájába meg végképp nem fért, velem mindent jobban szeretett és hiányzik neki.

Mért jó ez neki, hogy megaláz aztán meg vissza akarja magát könyörögni? Csak bosszúból tette?

2023. okt. 21. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenek a.mai magyar nők. Ha megkapják, amit akarnak: már nem is kell.

Jóĺ jártál el, az ilyen menyecskét meg a váltóáram bxxxza meg!

2023. okt. 21. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Mert egy idióta picsa. Jobb neked nélküle
2023. okt. 21. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul direkt egy érzékeny pontomon támadt. Amikor együtt voltunk, többször mondtam neki, hogy milyen jó lenne, ha pár centivel nagyobb lenne.
2023. okt. 21. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Soha senkit nem szabad visszaengedni ! Akkor sem,ha ott fetreng az ajtód előtt.

Érdekből teszi, nyugodj meg.

Senkit nem engedtem vissza sosem,előnyömre vált.

2023. okt. 21. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem vagy hülye akkor le tiltod minden honnan és keresel valaki mást mindenkinek ezt szoktam mondani legyen szó lányról ha ilyen vagy ennél rosszabb helyzetbe van akkor az a legjobb ha letiltja minden honnan az illetőt és keres valaki mást ha a másik is ilyen lenne akkor megint letiltja és stb
2023. okt. 21. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Mond meg ha visszajön mindent megkell tennie amit mondasz és használd ki amíg élvezed
2023. okt. 21. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem talál valakit, addig jó leszel te is.
2023. okt. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!