Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erősebb szkanderos nő lévén,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősebb szkanderos nő lévén, mennyire hihető, hogy sexuális alkalmaimkor sub szerepben érzem jól magam?

Figyelt kérdés
Ezt mindig megkérdőjelezik.. Kihathat-e ez a beállítotság, hogy magasabb eredményeket érjek el a versenyeken. Nehéz így párkapcsolatot alakítani.

2023. okt. 21. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azta szkanderos nőt mèg nem làttam.

Hâny èves vagy,hàny kiló és milyen magas?

Nem hiszi, hogy van összefüggés

2023. okt. 21. 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Sok vezető poziban lévő nő szereti a szexben a sub szerepet. Munkában ő aláz másokat, ágyban ő van alul.
2023. okt. 21. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Pont azt gondoltam,hogy az ilyen nő ott is irányítani akar de simán lehet
2023. okt. 21. 09:51
 4/12 anonim ***** válasza:
ha érdekel egy gyenge pasi ráadásul átlag alatti akkor szívesen ismerkedem és ha sub akarsz lenni egye fene feláldozom magam
2023. okt. 21. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Èn is ❤️esen jelentkezek
2023. okt. 21. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké. Sok nő van aki pl a munkahelye miatt domináns kell hogy legyen így az ágyban tudja kiélni a behódolást egy férfinak. Szerintem eh teljesen rendben van. Meg ki ne szeretne egy szub csajt? :D
2023. okt. 21. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van és normális dolog is. A szexuális beállítottságunkat nem választjuk, hanem adott és a nőknél egyébként is jóval gyakoribb a sub beállítottság.

Nem tudom mennyire vagy profi illetve mennyire központi téma nálad a szkander, de össze lehet egyeztetni a kettőt. Szkanderban várhatóan te leszel a jobb, de ez csak egy dolog. Ha zavar, akkor előjátékként ne a szkandert válasszátok.:) Szerintem egyébként sincs olyan párkapcsolat, ahol bármi is a felosztás, de mindenben az egyik vagy a másik fél a jobb.

2023. okt. 22. 08:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Teljesen hihető, s nyitott is vagyok ilyen lányra. Írj!
2023. okt. 22. 09:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen. Még ha nők között erős is vagy, nem biztos, hogy a férfiakat is le tudnád nyomni. De még ha így is van, attól miért ne lehetnél sub?
2023. okt. 22. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, mert pl.: korábban azt olvastam, hogy a domináns férfiak, akik mondjuk vállalkozás vezetők, managerek, a szexben szeretnek szubok lenni, így kompenzálva a munkáájuk miatt dom stílust.
2023. okt. 22. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!