Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősebb szkanderos nő lévén, mennyire hihető, hogy sexuális alkalmaimkor sub szerepben érzem jól magam?
Figyelt kérdés
Ezt mindig megkérdőjelezik.. Kihathat-e ez a beállítotság, hogy magasabb eredményeket érjek el a versenyeken. Nehéz így párkapcsolatot alakítani.2023. okt. 21. 08:15
1/12 anonim 

válasza:

Azta szkanderos nőt mèg nem làttam.
Hâny èves vagy,hàny kiló és milyen magas?
Nem hiszi, hogy van összefüggés
2/12 anonim 

válasza:

Sok vezető poziban lévő nő szereti a szexben a sub szerepet. Munkában ő aláz másokat, ágyban ő van alul.
3/12 anonim 

válasza:

Pont azt gondoltam,hogy az ilyen nő ott is irányítani akar de simán lehet
4/12 anonim 

válasza:

ha érdekel egy gyenge pasi ráadásul átlag alatti akkor szívesen ismerkedem és ha sub akarsz lenni egye fene feláldozom magam
6/12 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen oké. Sok nő van aki pl a munkahelye miatt domináns kell hogy legyen így az ágyban tudja kiélni a behódolást egy férfinak. Szerintem eh teljesen rendben van. Meg ki ne szeretne egy szub csajt? :D
7/12 anonim 

válasza:

Teljesen rendben van és normális dolog is. A szexuális beállítottságunkat nem választjuk, hanem adott és a nőknél egyébként is jóval gyakoribb a sub beállítottság.
Nem tudom mennyire vagy profi illetve mennyire központi téma nálad a szkander, de össze lehet egyeztetni a kettőt. Szkanderban várhatóan te leszel a jobb, de ez csak egy dolog. Ha zavar, akkor előjátékként ne a szkandert válasszátok.:) Szerintem egyébként sincs olyan párkapcsolat, ahol bármi is a felosztás, de mindenben az egyik vagy a másik fél a jobb.
8/12 anonim 

válasza:

Teljesen hihető, s nyitott is vagyok ilyen lányra. Írj!
9/12 anonim 

válasza:

Teljesen. Még ha nők között erős is vagy, nem biztos, hogy a férfiakat is le tudnád nyomni. De még ha így is van, attól miért ne lehetnél sub?
10/12 anonim 

válasza:

Én elhiszem, mert pl.: korábban azt olvastam, hogy a domináns férfiak, akik mondjuk vállalkozás vezetők, managerek, a szexben szeretnek szubok lenni, így kompenzálva a munkáájuk miatt dom stílust.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!