Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak vonza vagy ez már extrém fétise és jobb ha nem randizom vele többet?
Megismerkedtem egy sráccal volt egy mondhatni randink is az elején elmondta, hogy a duci lányok jönnek be neki. (Én is az vagyok.) De észrevettem nemrég, hogy extrém kövér nőket like-olgat és elmondta neki ez is bejön és nem bánná azt sem, hogyha akkora lennék.
Nagyon oda vagyok a srácért de nem szívesen híznék meg akkorára. Félek ő az a típus akit viszont az etetés fétis vonz. Örülök, hogy végre valaki elfogad és tetszem neki. Mindig kedves velem és bókol de tartok attól szeretné, hogy nagyobb legyek. Azt mondta tökéletes vagyok számára és nem azt mondja hízzak meg de ha megtörténne is ugyanúgy szeretne. Néha mond olyat ami miatt elbizonytalanodom.
Mások szerint nem kéne vele lennem mert kicsit furcsa, hogy mennyire oda van a nagy nőkért, szexuálisan pedig csak ez vonza.

Mégha elkezdené az etetést, te meg nem eszel felesleget és kész.
Úgy se tud mit csinálni.
Rákérdeztem nála, azt mondta ezt nem mondanà fétisnek de csak a nagy nők vonzák és neki az sem lenne gond ha nagyobb lennék de nem etetne nagyobbra mert neki így is tetszem.
Közben pedig extrém nagy nőket nézeget.

Akinek meg a vékonyabb vagy átlagos lányok jönnek be, az őket nézegeti. Az normális?
Van, akinek a duci lányok jönnek be. Ha nem így lenne, a duci lányok nem találnának párt. Nem értem, ebben mi a probléma.
7
Probléma nincs csak néha mond fura dolgokat és az extrémebb súly vonza. Természetesen mindenki izlése más és bár nagyon kedvelem nem szeretnék meghízni jobban miatta.
Olyanokat mond, hogy minél nagyobb annál jobb és az elöző barátnője is rengeteget hízott a kapcsolatuk alatt stb...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!