Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szüzessemet 1 hónapja És a párommal voltam 5x abba az 1 hónapba és azt szeretném meg tudni hogy lehet e terhes a nyálkás valamiétől sem előváladék sem sperma hanem neki alapból nyálkásos valami? Örülnék ha válaszolnál!
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 17:11
1/7 anonim 

válasza:

Ha a taknyát kente beléd attól nem leszel terhes. Ellenben ha a spermáját juttatta beléd, amikor termékeny állapotodban voltál, akkor igen esélyes hogy megfogant. 30/F
2/7 anonim 

válasza:

Tehát nem tudom, jól értem-e: a párodnak a puncija nyálkás volt ("neki alapból nyálkásos (sic!) valami"), és hogy attól lehet-e terhes? Hát nem tudom, te tudsz a saját spermádtól terhes lenni?
3/7 anonim 

válasza:

1: Várj, akkor a kérdező a nő???
4/7 anonim 

válasza:

3: Annyira szarul van megírva a kérdés hogy nem egyértelmű. Szerintem a nyálka írt hogy lehet e terhes.
5/7 anonim 

válasza:

igen lehetsz, csinálj tesztet.
ha ki hordod add örökbe mert nem vagy 1 ész lény.
vagy pedig irány az abortusz minél korábban át esel rajta annál kisebb megterhelés a testednek.
cselekedj gyorsan tik tak tik tak....
6/7 anonim 

válasza:

Nem való neked még a szex. Inkább társasozzatok.
7/7 anonim 

válasza:

Inkább olvasson... Ennyi társasjáték elég volt a kérdezőnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!