Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha rájöttem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha rájöttem véletlenül, hogy lány unokatestvérem prostituáltként hirdeti magát?

Figyelt kérdés
Járok időnként prostihoz, és az egyik oldalon véletlenül jöttem rá, hogy unokatestvérem hirdeti magát. Egy jellegzetes tetkójáról ismertem meg. Megdöbbentem, mert bár ritkán találkozunk, akkor is családi alkalmakkor, nem gondoltam volna hogy ezt csinálja. Basszus felizgat a dolog, de félek is. Mégiscsak unokatestvérem. Meg lehet el is hajtana ha felhívnám, mert valszeg felismerné a hangom. De izgat is, bár szégyenlem is. Lehet el kellene engednek, nem foglalkozni ezzel?
2023. okt. 20. 15:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Az izgat benne, hogy te is szexinek találod őt, vagy az hogy titokban te tudsz róla ilyesmit?
2023. okt. 20. 15:53
 2/22 anonim ***** válasza:
50%
Most te meg akarod dugni? Amúgy meg linket!
2023. okt. 20. 15:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan foglalj időpontot nála !
2023. okt. 20. 15:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozzál! Legfeljebb nem fogad.
2023. okt. 20. 15:56
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Aki prostinak áll ne csodálkozzon hogy megbasszák. Szerintem kúrd meg.
2023. okt. 20. 16:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a volt gimis osztálytársammal voltam igy. Suliban játszotta a kiralylányt, pár év múlva idegen faszokat szopott. Nagy változás, mondtam is neki miután bejelentkeztem és elmentem. A telefonban nem ismert meg, az ajtóban azonnal, le is fagyott egy pillanatra. Gyorsan beléptem nehogy becsukja, és hamar a lényegre tértünk, nagyon megkúrtam a kis cafkát. Gimiben soha nem lehetett megközelíteni, úgyhogy nagyon élveztem kúrni! 😁

Utána beszélgettünk majdnem egy órát mert nem volt több vendége (szándékosan későn mentem😉), búcsúzóul felajánlotta hogy grátisz lecumiz, de pár perc múlva szó nélkül gumit tett rá és beleült. Jó volt, csak már abbahagyta sajnos, de párszor azért visszamentem akkoriban.

2023. okt. 20. 16:25
 7/22 anonim ***** válasza:
Csak szopasd meg
2023. okt. 20. 17:37
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Hány éves ? 23/l
2023. okt. 20. 17:37
 9/22 anonim ***** válasza:
38%
Add meg a profilját. Ha tetszik, és is megdugom. :D
2023. okt. 20. 17:40
 10/22 anonim ***** válasza:
33%
8: Egy másik hírdetőhöz van szerencsénk? 😅
2023. okt. 20. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!