Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyitottak már rád váratlanul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rád váratlanul meztelenül?

Figyelt kérdés
Ha igen milyen érzés volt vagy milyen volt szituáció?
2023. okt. 20. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A takarítónő a férfi wc ben. Megnèzte a farkam és tovább takarított mintha ott se lettem volna.
2023. okt. 20. 18:19
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

A kádban ültem, mikor rám lett nyitva.

Hirtelen zavarba jöttem.

A nővérem barátja nyitott rám.

Egy bocsika és már ment is ki.

22L

2023. okt. 20. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Anyósom, 2x is rövid időn belül, túlságosan otthonosan érezte magát nálunk. Másodjára már rászóltam, hogy hagyja abba ezt a leskelődést, mondja meg nyíltan, ha akar valamit. Olyan vörös lett, mint a pipacs.
2023. okt. 20. 20:33
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Lány barátom jött át, gondoltam melóból hazaérve, érkezése előtt még belefér zuhanyzok egyet. Direkt írtam neki hogy írjon mikor jön - na természetesen nem írt csak benyitott , én meg ott álltam egy szál pöcsben zuhanyozni indulva.

Szörprájz: se kínos nem volt, se vad szex nem lett belőle, szimplán csak elmentem zuhanyozni.

2023. okt. 20. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen. Semleges.
2023. okt. 22. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

Pár hónapja igen.

Pont léptem be a fürdőkádba, amikor apukám bejött kezet mosni. A fürdő ajtónk nem csukható be és igazából kérdezte is hogy bejöhet-e, de mire válaszolhattam volna már bent is volt én meg ott állok egy szál pöcsben a kádban. De annyira nem volt gáz a dolog, bár igaz kisgyerekkorom óta most látott először tök pucéran.

2023. okt. 22. 18:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen, az uszodában rendszeresen rámnyitnak miközben öltözök, vagy zuhanyzok. Amúgy meg nem, kivéve a barátnőm.
2023. okt. 23. 08:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Még kolisként a takarítónő törte rám az ajtót kétszer is reggel mikor öltöztem. Hát engem zavart.
2023. okt. 24. 09:53
 19/22 anonim ***** válasza:
18 lany vagy?
2023. okt. 24. 10:48
 20/22 anonim ***** válasza:
19 nem, srác.
2023. okt. 24. 12:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!