Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnék a férfiak nyalni?
Itt az oldalon olvasgatva sokat találkozom vele.
Hogy lehet hogy nyalni nem szeretnek, de elvárnak minden mást a masiktól?
(A kérdés engem nem érint)

Ez kb olyan, mint a fiúknál a farok méret és a lányoknak pedig a szajbaélvezés, spermanyelés.
Itt a GYK-n.minden lány szereti a barátja spermáját nyelni, a valós életben meg ritka ilyen lányokkal találkozni. Szóval kamu.
Arról nem is szólva, hogy kikötik, hogy, csakis nagy farok mérettel rendelkező sráccal állnak szóba.
Aztán a valóságban meg örülnek ha egy, 15 cm-es farok döngöli őket.
A fiúk itt a 20 cm-es farkukkal dicsekednek, közben jó ha 13-16 cm az a 20 centi.
Szerintem a nyalás téma is ilyen.
El nem tudom képzelni, hogy egy pasi ne szeretné a puncit nyalni.
A szex egyik legjobb része.

Helyzettől függ. Szimplán nyalni nem izgi :D
Ha szerepjáték van mögötte, mondjuk kényszerítenek rá, vagy mondjuk olyanokat mond, hogy: "élvezzem ki a nyalást, mert dugásra úgy sem kapom meg soha"
Ezek tetszenek.

Sosem értettem azokat a férfiakat, akik undort éreznek a puncinyalás iránt, vagy azokat a nőket, akik nem szeretnek szopni.
A legjobb dolgok egyike a szexben.

#12 vagyok,
Dehogy is! Lehetőleg ne vegyünk tudomást a lábam közti pisilőeszközről. :D Furi szerzet vagyok, megkaptam már sokszor.
17.
Hát ez tényleg furcsa. Főleg hogy én szeretem a páromat orálisan kényeztetni és Sz*pni, nekem ez a helyzet végképp fura lenne. De nyilván, aki nem szeret, annak hajrá veled!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!