Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Addig játszott velem, ameddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Addig játszott velem, ameddig meg nem untam, és már nem állt fel? Tanács?

Figyelt kérdés
Kb. 6x felizgatott, majd abba hagyta direkt, és utána 7.jére már nem sikerült neki még egyszer felizgatni. Eléggé elszégyelltem magam, baj lehet velem? Új partner, nincs nagy tapasztalatom, egy 2 éves kapcsolatom volt idáig. Ott minden működött mindenhogy. Lehet az alkohol, meg hogy hajnal 2 volt már? (Amikor éreztem, hogy hetedjére már nem lép reakcióba a dolog, nagyon bepánikoltam) 20F

2023. okt. 20. 12:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Utána próbálkozott szájjal, mindennel. De egyszerűen semmi nem segített már.
2023. okt. 20. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek ennyit szórakozni vele? Oké húzzuk egymást, de ez már túlzás. Nem csoda hogy nem állt fel.
2023. okt. 20. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3-4-nél át kellett volna venni az irányítást, lehet, hogy arra várt. Hetedik alkalommal, pláne részegen ez nem meglepő fejlemény, ne szégyelld.
2023. okt. 20. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Örüljön, hogy másodjára felállt. Szórakozzon mással, ne veled...
2023. okt. 20. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem sem állna már fel.
2023. okt. 20. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt a párod volt a bunkó, hogy csak játszott veled.

Én is jártam így, mint te.

Hát kiakadtam a lányra rendesen.

2023. okt. 20. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte válaszokat! Ha lesz legközelebb, átveszem az irányítást. Ment a + mindenkinek. :)
2023. okt. 20. 16:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!