Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam két nagyon jó részeg csajt egy szórakozóhely előtt vidéken nagyon jól néztek ki. Teljesen részegek voltak. Aztán az egyik böfögött egy nagyot és röhögtek rajta. Nektek tetszene?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Tetszene, persze
Nem tetszene. Undorító
22 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Részegen sok hülyeséget csinál az ember.
Ha józan, meg én is, akkor undorító.
De ha be vagyunk baszva mindannyian,akkor vicces. Meg szexi is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ha jó csajok akkor szexi ha büfög egyet. Olyan mint egy kis oroszlán. De ez en vagyok xD
2023. okt. 20. 14:19
3/6 anonim 

válasza:

A férfiak józanul is röhögnek rajta :D
4/6 anonim 

válasza:

Mi a különbség egy jó csaj és egy átlagos csaj büfögése között?
5/6 A kérdező kommentje:
Hat az h a jo csaj ha bofog az semmi undort nem valt ki sot tetszik de ha egy atlagos csaj bofog aki nem tetszik az mar nagyon undorito nem tudom miert. Nem ertem miert van ez.
2023. okt. 20. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!